Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Den Braven Mamut Glue, High Tack lepidlo 290 ml, bílá, 0411RL 1173
Den Braven Mamut Glue, High Tack lepidlo 290 ml, bílá, 0411RL 1173

Den Braven Mamut Glue, High Tack lepidlo 290 ml, bílá, 0411RL 1173

Den Braven MAMUT GLUE montážní lepidlo 290 ml, bílá 1173 Pro mimořádně odolné lepené spoje již s maximální počáteční pevností. Přilepí i těžké předměty mamutí silou k podkladu, bez nutné fixace... Zobrazit celý popis »


Výrobce: Den Braven
Kód / Model: 1173

Popis

Den Braven MAMUT GLUE montážní lepidlo 290 ml, bílá 1173

Pro mimořádně odolné lepené spoje již s maximální počáteční pevností. Přilepí i těžké předměty mamutí silou k podkladu, bez nutné fixace lepeného spoje. Pevnost v tahu po vytvrzení až 22 kg/cm2. Nahrazuje hřebíky, šrouby a nýty. Jedná se o speciální modifikaci MS polymerů, vytvářející po vytvrzení přetíratelný vysokopevnostní a elastický spoj. Není agresívní k podkladům, je ideální pro lepení zrcadel.

Další použití:
Kdekoliv ve stavebním a strojírenském průmyslu nebo v domácnosti či na zahradě. Lepení vodotěsných spojů ve strojním a automobilovém průmyslu, konstrukčních dílů automobilů, autobusů, karavanů, osobních vagónů - (pohlcuje vibrace). Lepení nerezové oceli, hliníku, mědi, olova, skla, polykarbonátů, PS, PUR, PVC a některých druhů plastů. Lepení konstrukčních vodotěsných spojů ve stavebním průmyslu, lepení betonu, keramických dlaždic, smaltu, zrcadel, dřeva, zdiva, sádrokartonu, desek CETRIS tvořících výplň zábradlí balkónů – certifikováno, apod.

ilustrační foto

Před použitím si vždy přečtěte údaje na obalu a připojené informace o přípravku. Výrobek je klasifikován jako nebezpečný podle nařízení 1272/2008 CLP.

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.