Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Bio Enzym ČOV koncentrát 200ml
Bio Enzym ČOV koncentrát 200ml

Bio Enzym ČOV koncentrát 200ml

BIOPROSPECT BIO Enzym pro čistírny odpadních vod 200 ml 58979 Přípravek pro domovní čistírny odpadních vod. Tento silně koncentrovaný přípravek je určen pro nouzové použití v domovních čistírn... Zobrazit celý popis »


Výrobce: BIOPROSPECT
Kód / Model: 58979

Popis

BIOPROSPECT BIO Enzym pro čistírny odpadních vod 200 ml 58979

Přípravek pro domovní čistírny odpadních vod.

Tento silně koncentrovaný přípravek je určen pro nouzové použití v domovních čistírnách odpadních vod a k úpravě nebo znovuobnovení správného chodu po devastaci bakteriálních kultur. Organismy aplikované do ČOV prostřednictvím tohoto přípravku pozvolna a velmi účinně rozkládají a zkapalňují tuhé složky odpadu a přispívají tak k zprůchodnění ucpaných přepustí a celkovému obnovení správného proudění a cirkulace čištěné vody. Bakteriální kmeny se v čistírně dál earobně i neaerobně množí a produkují enzymy, čímž přispívají k tvorbě mikrobiologiykých kultur vhodných pro optimální provoz ČOV.

Využití:
po dlouhodobé absenci provzdušňování ČOV následkem výpadku napájení, poruchy dmychadla nebo nevhodného nastavení rozvodů vzduchu
po likvidaci bakteriálních kalu nadměrným přísunem toxických, dezinfekčních či jiných baktericidních látek
jako preventivní použití je možné přípravek aplikovat skrz domovní odpady (WC, dřezy, výlevky), v nichž přispívá k rozkladu tuků a tuhých usazenin.

Doporučené dávkování:
jednorázově polovinu balení ihned po mechanickém vyčistění ČOV od pevných složek plovoucích na hladině, po 2-3 dnech zbytek přípravku přímo do všech komor čistírny.

Balení: 200ml

ilustrační foto

Před použitím si vždy přečtěte údaje na obalu a připojené informace o přípravku. Výrobek je klasifikován jako nebezpečný podle nařízení 1272/2008 CLP.

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.