Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
ACO StormPack vsakovací set o objemu 3,3m3, 314052
ACO StormPack vsakovací set o objemu 3,3m3, 314052

ACO StormPack vsakovací set o objemu 3,3m3, 314052

ACO StormPack vsakovací set o objemu 3,3m3, 314052 Obsah setu: 16 základních bloků 20 bočních stěn 16 horních krytů 2 trubkové adaptéry DN100 (pro přítok a ventilaci) 22 m2 filtrační folie (200g... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: 314052

Popis

ACO StormPack vsakovací set o objemu 3,3m3, 314052

Obsah setu:
16 základních bloků
20 bočních stěn
16 horních krytů
2 trubkové adaptéry DN100 (pro přítok a ventilaci)
22 m2 filtrační folie (200g/m2)


Retenční a vsakovací systémy

ACO Stormbrixx je modulární systém z polypropylenu, který se na jedné straně používá jako retenční zásobník dešťové vody a na druhé straně jako vsakovací objekt dešťové vody. Systém tvoří základní prvky, které se pomocí inteligentního „click“ systému pokládají ve svazcích, čímž se vytváří strukturální pevnost celého systému. Neomezená kontrola a údržba celého systému je možná díky jeho dobré prostupnosti. Ve srovnání s běžnými systémy snižuje stohovatelnost základních prvků náklady na dopravu a tím i produkci CO2. Potřeba místa ve skladu i na staveništi se tím sníží o více než polovinu.


Výhody výrobku:

odolnost a zatížitelnost konstrukce díky položení ve svazcích
možnost jednoduché a průběžné údržby a inspekce
ekonomická doprava a praktická manipulace na staveništi-nižší produkce CO2


Stabilita a pevnost konstrukce díky položení ve svazcích

Nový systém ACO Stormbrixx se skládá ze základních prvků ve velikosti 1200 x 600 x 342 mm, které se sestavují do propojeného blokového systému. Díky položení jednotlivých dílů ve svazích a pomocí inteligentního „click“ systému se vytváří vysoká strukturální pevnost celého systému.

Po sestavení základních prvků jsou nosné sloupky systému uloženy přesně nad sebou, takže zátěž je odváděna rovnoměrně seshora dolů.

Instalace jednotlivých dílů ve svazcích je jednou z podstatných charakteristik výrobku ACO Stormbrixx. Umožňuje stabilní sestavení celého objektu bez použití spojek v rámci jedné vrstvy.

Údržba a inspekce ve všech směrech

Díky inteligentní základní architektuře ACO Stormbrixx, která vyžaduje pouze vnější vymezení celého systému a díky jednoduše montovatelným bočním stěnám, je možné složený objekt jednoduše kontrolovat a proplachovat.

Meziprostory v podobě žlabů umožňují snadné vedení kanálové kamery nebo proplachovací hlavice. Díky instalaci integrovaných nebo předsunutých inspekčních a proplachovacích šachet je trvale zajištěn přístup k systému.

Optimální logistika a jednoduchá manipulace

Jak základní prvky, tak i boční stěny a kryty systému ACO Stormbrixx je pro přepravu možné optimálně stohovat. Základní prvky se zasunou přesně do sebe, a ve srovnání s běžnými systémy tak výrazně snižují dopravovaný objem, jakož i náklady na přepravu a produkci CO2.


Optimální stohovatelnost snižuje náklady na přepravu.
Příklad: Projekt A vyžaduje uskladňovací objem 280 m3. S ACO Stormbrixx je možné nezbytné prvky systému přepravit na jednom vozidle. U jiných systémů by byly nutné až čtyři automobily.

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.