Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
AMISPOL Skrytý zahradní obrubník 12m
AMISPOL Skrytý zahradní obrubník 12m AMISPOL Skrytý zahradní obrubník 12m AMISPOL Skrytý zahradní obrubník 12m AMISPOL Skrytý zahradní obrubník 12m AMISPOL Skrytý zahradní obrubník 12m AMISPOL Skrytý zahradní obrubník 12m AMISPOL Skrytý zahradní obrubník 12m AMISPOL Skrytý zahradní obrubník 12m AMISPOL Skrytý zahradní obrubník 12m AMISPOL Skrytý zahradní obrubník 12m AMISPOL Skrytý zahradní obrubník 12m AMISPOL Skrytý zahradní obrubník 12m AMISPOL Skrytý zahradní obrubník 12m AMISPOL Skrytý zahradní obrubník 12m AMISPOL Skrytý zahradní obrubník 12m AMISPOL Skrytý zahradní obrubník 12m AMISPOL Skrytý zahradní obrubník 12m

AMISPOL Skrytý zahradní obrubník 12m

AMISPOL Skrytý zahradní obrubník 12m Obecný popis: Zahradní skrytý obrubník je maximál¬ně pružný a zároveň dostatečně tuhý, nepraská a neláme se. Snadno jej zformujete do požadovaného tvaru. To ... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: ZO00000125

Popis

AMISPOL Skrytý zahradní obrubník 12m

Obecný popis:
Zahradní skrytý obrubník je maximál¬ně pružný a zároveň dostatečně tuhý, nepraská a neláme se. Snadno jej zformujete do požadovaného tvaru. To Vám dává svobodu k vytvoření oblouků a křivek podle Vašich představ. Obrubník zame¬zí prorůstání trávy a oddělí dva povrchy. Můžete ho přejíždět rotační sekačkou a strunovou osekávat.

Vlastnosti:
Materiál PE – recyklát s UV stabilizátorem
Životnost min. 30 let při uložení v zemi
Vysoký stupeň pružnosti
Se spojovacím zámkem
Se zpevňujícími podélnými prolisy
Teplotní rozsah pro manipulaci -25 °C až 60 °C
Je nenasákavý, lehce hořlavý (třída C3)
Fyziologicky netečný a plně recyklovatelný
Zdravotně nezávadný

Instalace krok za krokem:
1. Skrytý obrubník rozložíme po délce a na koncích zatížíme k vyrovnání.
2. Odstraníme zeminu a vyhloubíme na výšku skrytého obrubníku nebo rýčem připravíme v zemi drážku pro skrytý obrubník, který následně zatlučeme palicí do země. Dle vlastního uvážení a potřeby.
3. Skrytý obrubník usadíme na úroveň terénu. Může přesahovat cca 1 cm. Pro lepší manipulaci lze přichytit do hlíny například kovovým hřebem. To platí i pro spojování. Konce skrytého obrubníku dáme přes sebe a hřebem zafixujeme v zemi.
4. Usazený skrytý obrubník zasypeme hlínou a udusáme. Můžeme dát geotextilii proti prorůstání plevele a pak dosypeme materiálem dle potřeby, například kamínky.

ILUSTRAČNÍ FOTO

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.