Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
SONY Bravia Televize KDL-60W855 3D LED 60"
SONY Bravia Televize KDL-60W855 3D LED 60" SONY Bravia Televize KDL-60W855 3D LED 60" SONY Bravia Televize KDL-60W855 3D LED 60" SONY Bravia Televize KDL-60W855 3D LED 60" SONY Bravia Televize KDL-60W855 3D LED 60"

SONY Bravia Televize KDL-60W855 3D LED 60"

SONY Bravia Televize KDL-60W855 3D LED 60" Technické parametry Základní parametry Typ televize: 3D, LED, Smart TV 3D technologie: aktivní s brýlemi Počet 3D brýlí: 2 Nativní rozlišení: 1920 ... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: KDL-60W855

Popis

SONY Bravia Televize KDL-60W855 3D LED 60"

Technické parametry

Základní parametry
Typ televize: 3D, LED, Smart TV
3D technologie: aktivní s brýlemi
Počet 3D brýlí: 2
Nativní rozlišení: 1920 x 1080 (Full HD)
Úhlopříčka displeje ["]: 60
Úhlopříčka obrazovky [cm]: 153
Frekvence [Hz]: 400
České menu: Ano
Montáž na zeď: Ano
Výkon reproduktorů [W]: 20
Spotřeba [W]: 105
Energetická třída: A+

TV tuner
Typ TV tuneru: DVB-C, DVB-S2, DVB-T2
Tuner s podporou HDTV [MPEG-4]: Ano
PVR - nahrávání na USB zařízení: Ano
CI: Ano

Vstupy / Výstupy
HDMI: Ano
Počet HDMI: 4
USB: Ano
WLAN (WiFi): Ano
LAN: Ano
RCA: Ano
SCART: Ano

Logistické parametry
Šířka [mm]: 1 371
Výška [mm]: 841
Hloubka [mm]: 323
Hmotnost [kg]: 34,7

Sony Bravia KDL-60W855B

Televizor Sony Bravia KDL-60W855B řady W85 přináší velkou obrazovku a jedinečný design. Modelová řada W85 nabízí zdokonalenou kvalitu obrazu, nádherný design klínového tvaru, 3D obraz, reproduktory Long Duct, ostré detaily díky vylepšené technologii X-Reality PRO a Motionflow XR 400 Hz, sportovní režim Football, intuitivní rozhraní One-Flick Entertainment, báječné funkce Smart TV a aktivní 3D technologii.

Design

Modelová řada televizorů Sony Bravia W85 přichází se zcela unikátním klínovým designem Wedge. Ten zabírá méně prostoru a přináší širší možnosti. Design kombinuje eleganci s funkčností. Je tak vytvořen větší prostor pro reproduktory. Propracovaný tvar má níže umístěné těžiště se štíhlým podstavcem pro vyšší stabilitu.

Reproduktory Long Duct

Užijte si čisté výšky a hloubku basů při sledování filmů a koncertů oblíbené kapely. Díky 1,5m dlouhému kanálu zvukovodu se samostatným výškovým reproduktorem jsou zajištěny mnohem hlubší basy a detailnější kmitočty. Díky designu je zvětšen objem a délka zvukovodu, což zvyšuje výkon a rozsah basových kmitočtů, zatímco přidáním samostatného výškového reproduktoru poskytuje širší rozsah vysokých kmitočtů. Výsledkem je dokonalý hudební zážitek.

Obrazy, které oživnou ve 2D i 3D

Připravte se na nezapomenutelné zážitky v 3D a strhující sledování v 2D. Televize s aktivní 3D technologií Vás doslova vtáhne do 3D světa. Užijete si tak neodolatelné 3D filmy a 3D hry a budete se cítit, jako byste přímo byli jejich součástí. Nasaďte si 3D brýle a vydejte se do 3D světa se vším všudy.

Sdílení a bezdrátové spojení

S funkcí Photo Share můžete bez problému sdílet Vámi pořízené fotografie z dovolené nebo rodinné oslavy na televizní obrazovce. Pozvěte své známé a pusťte jim prezentaci na Vašem mobilu. Díky bezdrátovému přenosu ji uvidí na televizi. Máte oblíbenou aplikaci v mobilu? S bezdrátovým přenosem ji můžete sledovat přímo na obrazovce televize.

Realistický a přirozený obraz

Ponořte se do ostrého realistického obrazu s vylepšenou technologií X-Reality PRO, se kterou bude obraz přirozenější a více jasnější. Plynulý a detailní obraz bude dosažen díky technologii Motionflow 400 Hz.

Báječná MHL technologie pro přenos obrazu

Díky skvělé technologii MHL (Mobile High-Definition Link) budete moci procházet obsah Vašeho smartphone z pohodlí pohovky pomocí dálkového ovladče TV. Užijte si multimediální obsah nebo telefonní aplikace (Facebook, Twitter, YouTube, Google Maps) na obrazovce televize.

Skvělé možnosti připojení

K USB portu můžete připojit externí pevný disk nebo flash disk a přehrávat z něj obrázky, filmy nebo hudbu a další data, které na něm máte uložená. Nebo si můžete své oblíbené televizní pořady nahrát na svůj externí hard disk a pustit si je později. Pomocí HDMI rozhraní propojíte TV s Blu-ray nebo DVD přehrávačem či herní konzolí a užijete si prvotřídní zábavu.

Klíčové vlastnosti

3D televizor Sony Bravia KDL-60W855B má Full HD rozlišení 1920 x 1080 bodů s úhlopříčkou obrazovky 60 palců (153 cm) a LED podsvícení. TV disponuje vestavěným tunerem pro příjem digitálního pozemního, satelitního a kabelového signálu (DVB-T2/-S2/-C). ClearAudio+ zvuk s výkonnými reproduktory 20W Long Duct poskytuje dokonalé ozvučení místnosti. Pro připojení televizoru k různým zdrojům můžete využít čtyři HDMI vstupy, 2x USB port, síťový konektor LAN, bezdrátovou WiFi nebo CI slot.

V balení obdržíte dvojici 3D brýlí.

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.