Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
FORESTINA Profík Substrát pro orchideje a bromélie 5l
FORESTINA Profík Substrát pro orchideje a bromélie 5l

FORESTINA Profík Substrát pro orchideje a bromélie 5l

PROFÍK je řada profesionálních výrobků do které patří jak hnojiva tak substráty. Substráty FORESTINA svým složením odpovídají nejvyšším nárokům jak hobby pěstitelů, tak i profesionálů, protože se... Zobrazit celý popis »


Výrobce: FORESTINA
Kód / Model: 1125003

Popis

PROFÍK je řada profesionálních výrobků do které patří jak hnojiva tak substráty. Substráty FORESTINA svým složením odpovídají nejvyšším nárokům jak hobby pěstitelů, tak i profesionálů, protože se jedná o 100% substráty. Základem ucelené řady je vždy směs kvalitní bílé a černé rašeliny. Poměr obou těchto hlavních částí a úprava pH se pak řídí podle účelu použití a pro různé druhy rostlin se k tomu přidávají další doplňkové komponenty - čerstvý nebo sušený jíl, křemičitý písek, potřebné minerály atd. Každý substrát FORESTINA obsahuje přiměřenou dávku kvalitního minerálního hnojiva, které rostlinám poskytuje dostatečnou výživu na prvních 6 týdnů.

Vlastnosti:

Substrát pro orchideje a bromélie patří do řady profesionálních substrátů PROFÍK a je určený pro přesazování a pěstování pokojových orchidejí a bromélií. Složení substrátu je vyvinuto přesně podle potřeb orchidejí a bromélií, které vyžadují vysoký obsah vzduchu v kořenové zóně. Substrát o hodnotě pH 4 - 6,2 je připraven z vláknité vrchovištní rašeliny, piniové kůry a kokosového vlákna. Substrát je obohacen o potřebné živiny, které orchideje pro svůj růst potřebují, s následným hnojením orchidejí tedy začínáme až po 6 týdnech po přesazení. Přesazenou orchidej dostatečně zalijeme, aby substrát zůstával vlhký.

Doporučení:
Pozor na přemokření. Velmi vhodné je časté rosení.

Hmotnost balení 5l:
cca 1,9 kg

Upozornění:
Tyto údaje jsou pouze informativní. Prodejce neručí za škody způsobené nesprávným použitím substrátu.

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.