Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
AgroBio SWITCH ochrana révy vinné a jahodníku proti plísni šedé, 2x48 g 003272
AgroBio SWITCH ochrana révy vinné a jahodníku proti plísni šedé, 2x48 g 003272

AgroBio SWITCH ochrana révy vinné a jahodníku proti plísni šedé, 2x48 g 003272

Fungicidní přípravek k ochraně jahodníků a révy vinné proti plísni šedé. Účinná látka: cyprodinil 375 g/kg, fludioxonyl 250 g/kg Jak účinkuje? SWITCH je kombinovaný fungicid se systémovým a kon... Zobrazit celý popis »


Výrobce: AgroBio
Kód / Model: 003272

Popis

Fungicidní přípravek k ochraně jahodníků a révy vinné proti plísni šedé.

Účinná látka: cyprodinil 375 g/kg, fludioxonyl 250 g/kg

Jak účinkuje?
SWITCH je kombinovaný fungicid se systémovým a kontaktním účinkem obsahující dvě účinné látky: cyprodinil a fludioxonil. Cyprodinil inhibuje biosyntézu aminokyselin. Do rostliny proniká velice rychle prostřednictvím listů již v průběhu 2 hodin po ošetření. Po uplynutí této doby nemůže již být účinná látka smyta deštěm. V rostlině se účinná látka pohybuje akropetálně směrem k novým přírůstkům a translaminárně. Fludioxonil ze skupiny fenylpyrrolů je účinná látka odvozená z pyrrolnitrinu, přírodní antimykotické látky produkované půdními bakteriemi rodu Pseudomonas spp. Fludioxonil je širokospektrý fungicid s reziduálním účinkem.

Pro jaké rostliny a choroby je registrován?
- jahodníky (plíseň šedá)
- réva vinná (plíseň šedá)

Jak jej použít?
- postřikem rostliny
- jahodník - ošetřuje se od začátku do konce kvetení. Je možné aplikovat celkem 3 ošetření v intervalech 7-12 dní v závislosti na klimatických podmínkách a nebezpečí infekce.
- réva vinná - v průběhu sezóny se ošetřuje maximálně 2x. Nejefektivnější ošetření je v období 71 BBCH (začátek vývoje plodů: bobule se začínají zvětšovat; „čištění bobulí“ – opad květních zbytků je ukončen) a 75 BBCH (bobule velikosti hrachu; hrozny visí). Při ošetření zóny hroznů se doporučuje minimálně 8 g / 100 m2.
- postřik ukončete při dokonalém zvlhčení, nejpozději na počátku skanutí kapek aplikační kapaliny z povrchu listu
- přípravek nesmí zasáhnout okolní porosty (pro které není tento přípravek registrován)

ilustrační foto

Před použitím si vždy přečtěte údaje na obalu a připojené informace o přípravku. Výrobek je klasifikován jako nebezpečný podle nařízení 1272/2008 CLP.

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.