Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
G21 Držák Smart phones holder univerzální CD slot univerzální, pro mobilní telefony do 6" 740091
G21 Držák Smart phones holder univerzální CD slot univerzální, pro mobilní telefony do 6" 740091 G21 Držák Smart phones holder univerzální CD slot univerzální, pro mobilní telefony do 6" 740091 G21 Držák Smart phones holder univerzální CD slot univerzální, pro mobilní telefony do 6" 740091

G21 Držák Smart phones holder univerzální CD slot univerzální, pro mobilní telefony do 6" 740091

Hledáte praktické místo pro bezpečné uložení mobilního telefonu či navigace ve svém autě? Potřebujete mít telefon či navigaci při jízdě na očích? Držák na telefon a navigaci G21 Smart phone holde... Zobrazit celý popis »


Výrobce: G21
Kód / Model: 740091

Popis

Hledáte praktické místo pro bezpečné uložení mobilního telefonu či navigace ve svém autě? Potřebujete mít telefon či navigaci při jízdě na očích? Držák na telefon a navigaci G21 Smart phone holder do CD slotu je univerzálním pomocníkem na upevnění zařízení až do velikosti úhlopříčky 6“ a šířky 8 cm.

Odolná konstrukce, možnost libovolného nastavení

Držák je vyroben z tvrdého plastu. Odolná konstrukce držáku hravě udrží jakýkoliv mobilní telefon a zajistí výjimečnou stabilitu. S držákem lze snadno manipulovat – můžete si ho libovolně natáčet do všech stran. Dokonce jej můžete otočit o 360°. Tak si držák nastavíte vždy tak, abyste na něj viděli co nejlépe.

Snadná instalace do CD slotu

Instalace držáku je snadná. Držák pouze zastrčíte do CD slotu vašeho autorádia a do držáku umístíte svůj smartphone nebo navigaci. Demontáž držáku je také rychlá. Pokud budete chtít použít CD slot na přehrávání CD, stačí držák jen jednoduše vytáhnout. Žádné zdlouhavé kroky, pouze jeden snadný pohyb.

Specifikace:
- Velikost smartphonu či navigace: 3,5“ až 6"
- Maximální šířka: 8 cm
- Montáž: slot pro CD u autorádia
- Barva: černá
- Materiál: plast

ILUSTRAČNÍ FOTO

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.