Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Hoštické hnojivo na borůvky 0,5l guánem, 1212003
Hoštické hnojivo na borůvky 0,5l guánem, 1212003

Hoštické hnojivo na borůvky 0,5l guánem, 1212003

Hoštické hnojivo na borůvky 500ml 1212003 Popis produktu: Hoštické kapalné hnojivo obsahuje přírodní guáno, pocházející z trusu mořských ptáků. Rostlinám dodává nejen potřebné živiny, ale výraz... Zobrazit celý popis »


Výrobce: FORESTINA
Kód / Model: 1212003

Popis

Hoštické hnojivo na borůvky 500ml 1212003

Popis produktu:
Hoštické kapalné hnojivo obsahuje přírodní guáno, pocházející z trusu mořských ptáků. Rostlinám dodává nejen potřebné živiny, ale výrazně aktivuje i půdní mikroflóru.

Charakteristika:

Organicko-minerální NPK hnojivo
7% N + 5% P2O5 + 6% K2O

Použití:
Hnojivo se aplikuje na povrch zeminy zálivkou. Je také vhodné i pro listovou aplikaci, kterou se však nedoporučuje provádět na přímém slunci, nýbrž ráno nebo večer. Listová výživa se neaplikuje 14 dní před sklizní a v průběhu sklízení plodů. Před použitím obsah lahve důkladně protřepeme.

Dávkování :
Hnojivý roztok pro zálivku připravíme smícháním 15 ml hnojiva (po okraj naplněné víčko) s 3 l vody. Rostliny hnojíme 1x týdně v době vegetace (duben - srpen). Při listové výživě (postřikem na list) smícháme 15 ml hnojiva s 6 l vody.
Balení 500 ml je cca 100 l zálivky - 200 l postřiku.

Hlavní termíny pro aplikaci hnojiva:
duben, květen, červen, červenec, srpen

Náš TIP:
Jako základ použijte na začátku vegetace a následně v jejím průběhu příslušné granulované, čistě přírodní Hoštické hnojivo, obsahující koňský a kravský hnůj, rohovinu a guáno. V kombinaci s kapalným hnojivem dodáte rostlinám po celé vegetační období všechny potřebné živiny pro jejich zdravý růst.

Upozornění:
Tyto údaje jsou pouze informativní. Prodejce neručí za škody způsobené nesprávným použitím hnojiva.

ilustrační foto

Před použitím si vždy přečtěte údaje na obalu a připojené informace o přípravku. Výrobek je klasifikován jako nebezpečný podle nařízení 1272/2008 CLP.

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.