Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
GROHE Atrio kohoutková umyvadlová tříotvorová baterie, DN 15 , chrom 20008000
GROHE Atrio kohoutková umyvadlová tříotvorová baterie, DN 15 , chrom 20008000 GROHE Atrio kohoutková umyvadlová tříotvorová baterie, DN 15 , chrom 20008000

GROHE Atrio kohoutková umyvadlová tříotvorová baterie, DN 15 , chrom 20008000

GROHE Atrio kohoutková umyvadlová tříotvorová baterie, DN 15 , chrom 20008000 Provedení: chrom GROHE StarLight® - s kohoutky Ypsilon - s keramickými vršky 1/2´´- 90° - otočná výtoková trubic... Zobrazit celý popis »


Výrobce: GROHE
Kód / Model: G20008000

Popis

GROHE Atrio kohoutková umyvadlová tříotvorová baterie, DN 15 , chrom 20008000

Provedení: chrom GROHE StarLight®

- s kohoutky Ypsilon
- s keramickými vršky 1/2´´- 90°
- otočná výtoková trubice s perlátorem a dorazem
- odtoková souprava 1 1/4´´
- tlakové, flexi přípojné hadičky mezi středním tělesem a bočními ventily
- přípojná matka s otvorem 10,5 mm

GROHE StarLight® zaručuje brilantní chromový povrch, který je třídou sám o sobě. Soustavná vylepšení za posledních sedm dekád činí unikátní proces nanášení chromu a následně bezchybný lesklý povrch jedním z nejlepších chromových povrchů na světě. Chromový povrch na všech produktech od GROHE je silný jako zlomek mikronů. To, co ale opravdu platí je podklad. V GROHE nanáší vrstvy mědi a niklu v závislosti na podkladovém povrchu, který je totálně neporézní, perfektní povrch je z vrstvy chromu, která je 500 tenčí, než je lidský vlas! Hluboký chromový povrch vytváří zářivý a zrcadlový lesk. GROHE StarLight® povrch je odolný vůči vodnímu kameni, poškrábání a nečistotám – zajišťuje vzhled jako nový i po letech používání.

záruka: 5 let

Informace o produktové řadě:
Atrio je jasným designem zaměřeno na prosté formy stylu Bauhaus a skýtá koupelně nadčasovou modernost. Vybírejte ze dvou variant kohoutů. Buď Ypsilon, jež je aktuálním vyjádřením klasické armatury s křížovými kohouty, nebo Jota, puritánsky působící pákovou variantu. Armatury jsou dostání v chromovém provedení a jsou vybaveny technologií GROHE StarLight.

ILUSTRAČNÍ FOTO

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.