Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
GROHE Atrio termostatická podomítková kohoutková centrální baterie, chrom 19392000
GROHE Atrio termostatická podomítková kohoutková centrální baterie, chrom 19392000 GROHE Atrio termostatická podomítková kohoutková centrální baterie, chrom 19392000 GROHE Atrio termostatická podomítková kohoutková centrální baterie, chrom 19392000

GROHE Atrio termostatická podomítková kohoutková centrální baterie, chrom 19392000

GROHE Atrio termostatická podomítková kohoutková centrální baterie, chrom 19392000 Provedení: chrom GROHE StarLight® - s kohoutkem Ypsilon - bezpečnostní zarážka při 38°C - nástěnná rozeta ... Zobrazit celý popis »


Výrobce: GROHE
Kód / Model: G19392000

Popis

GROHE Atrio termostatická podomítková kohoutková centrální baterie, chrom 19392000

Provedení: chrom GROHE StarLight®

- s kohoutkem Ypsilon
- bezpečnostní zarážka při 38°C
- nástěnná rozeta
- těsnění rozety a šroubů
- skryté upevnění

k baterii nutno objednat:
- podomítkové těleso (obj.č. 35500)

GROHE StarLight® zaručuje brilantní chromový povrch, který je třídou sám o sobě. Soustavná vylepšení za posledních sedm dekád činí unikátní proces nanášení chromu a následně bezchybný lesklý povrch jedním z nejlepších chromových povrchů na světě. Chromový povrch na všech produktech od GROHE je silný jako zlomek mikronů. To, co ale opravdu platí je podklad. V GROHE nanáší vrstvy mědi a niklu v závislosti na podkladovém povrchu, který je totálně neporézní, perfektní povrch je z vrstvy chromu, která je 500 tenčí, než je lidský vlas! Hluboký chromový povrch vytváří zářivý a zrcadlový lesk. GROHE StarLight® povrch je odolný vůči vodnímu kameni, poškrábání a nečistotám – zajišťuje vzhled jako nový i po letech používání.

záruka: 5 let

Informace o produktové řadě:
Atrio je jasným designem zaměřeno na prosté formy stylu Bauhaus a skýtá koupelně nadčasovou modernost. Vybírejte ze dvou variant kohoutů. Buď Ypsilon, jež je aktuálním vyjádřením klasické armatury s křížovými kohouty, nebo Jota, puritánsky působící pákovou variantu. Armatury jsou dostání v chromovém provedení a jsou vybaveny technologií GROHE StarLight.

ILUSTRAČNÍ FOTO

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.