Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
GROHE RAINSHOWER nástěnný držák sprchy kartáčovaný tmavý grafit 27074AL0
GROHE RAINSHOWER nástěnný držák sprchy kartáčovaný tmavý grafit 27074AL0 GROHE RAINSHOWER nástěnný držák sprchy kartáčovaný tmavý grafit 27074AL0 GROHE RAINSHOWER nástěnný držák sprchy kartáčovaný tmavý grafit 27074AL0

GROHE RAINSHOWER nástěnný držák sprchy kartáčovaný tmavý grafit 27074AL0

GROHE RAINSHOWER nástěnný držák sprchy kartáčovaný tmavý grafit 27074AL0 pevný držák s kulatou rozetkou GROHE StarLight povrch GROHE StarLight Směšovací jednotky GROHE budou po desítky let za... Zobrazit celý popis »


Výrobce: GROHE
Kód / Model: G27074AL0

Popis

GROHE RAINSHOWER nástěnný držák sprchy kartáčovaný tmavý grafit 27074AL0

pevný držák
s kulatou rozetkou
GROHE StarLight povrch

GROHE StarLight

Směšovací jednotky GROHE budou po desítky let zaručeně vypadat stejně nádherně jako v den, kdy jste si je poprvé zamilovali. Zvláštní recept na úspěch spočívá v trvanlivé kvalitě povrchu: technologii GROHE StarLight. Neustálé zlepšování v průběhu posledních 75 let vedlo k našemu jedinečně vytříbenému procesu pokovování pro výrobu silného a bezvadného povrchu, který je uznáván jako jeden z nejlepších na světě. To vše je umožněno naší skutečně důkladnou kontrolou jakosti a pokračujícími investicemi, které vám poskytují potěšení po celou dobu životnosti.

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.