Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
AgroBio ENVICOMP komposty 50 g
AgroBio ENVICOMP komposty 50 g

AgroBio ENVICOMP komposty 50 g

AgroBio ENVICOMP komposty 50 g ENVICOMP komposty tento přípravek je směsí zejména anaerobních bakterií, jejichž přidáním do kompostovaného materiálu dojde k výraznému zkrácení doby nutné pro kom... Zobrazit celý popis »


Výrobce: AgroBio
Kód / Model: 009022

Popis

AgroBio ENVICOMP komposty 50 g

ENVICOMP komposty tento přípravek je směsí zejména anaerobních bakterií, jejichž přidáním do kompostovaného materiálu dojde k výraznému zkrácení doby nutné pro kompostování, a to bez ztráty výživných vlastností kompostu.
S tímto přípravkem docílíme vyzrálého kompostu již v období od 1-3 měsíců v závislosti na druhu a množtví materiálu. Envicomp je vhodný pro domácí i průmyslové využití. Připravovaný kompost je třeba udržovat vlhký a není třeba jej jakkoliv přehazovat.

Použití
pro zemědělství
pro domácí použití
pro průmyslové kompostárny

Dávkování
Balení 50 g přípravku je určeno pro 2-3 kubíky běžného kompostovaného materiálu. V průmyslových aplikacích doporučujeme 50 g na kubík pro nastartování správné katalytické řetězové reakce.

Příprava roztoku
Obsah balení se nasype do cca 10 litrů vlažné vody a takto připraveným roztokem se po 20 minutách materiál určený ke kompostování zalije. Tento čas je nutno dodržet co nepřesnějí. První týden je nutné hromadu udržovat vlhkou. Roztok připravujte v plastových nádobách. V žádném případě nepoužívejte kovové předměty, a to ani k promíchání.

ilustrační foto

Před použitím si vždy přečtěte údaje na obalu a připojené informace o přípravku. Výrobek je klasifikován jako nebezpečný podle nařízení 1272/2008 CLP.

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.