Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Biomin Hnojivo na jahody 2,5kg, 1205007
Biomin Hnojivo na jahody 2,5kg, 1205007

Biomin Hnojivo na jahody 2,5kg, 1205007

Biomin Hnojivo na jahody 2,5kg 1205007 Popis produktu: BIOMIN je vydatné ekologicky příznivé organicko-minerální hnojivo, jehož významnou složkou je drcená rohovina. Tato přírodní surovina je z... Zobrazit celý popis »


Výrobce: FORESTINA
Kód / Model: 1205007

Popis

Biomin Hnojivo na jahody 2,5kg 1205007

Popis produktu:
BIOMIN je vydatné ekologicky příznivé organicko-minerální hnojivo, jehož významnou složkou je drcená rohovina. Tato přírodní surovina je zvláště ceněna pro obsah organicky vázaného dusíku, který se působením půdních mikroorganismů uvolňuje postupně, takže je rostlinami maximálně využit po delší vegetační období. BIOMIN působí jako bohatý, harmonicky vyvážený zdroj všech potřebných živin rovnoměrně od začátku vegetace až do pozdních období, zesiluje biologickou činnost půdy, zlepšuje půdní strukturu, jakož i dýchání kořenů, zvyšuje odolnost rostlin proti houbovým chorobám, reguluje vodní režim rostlin. Forma obsaženého dusíku zabraňuje nežádoucímu přehnojení touto živinou. BIOMIN na jahody je také vhodný pro výživu ostatního drobného ovoce jako např. maliníků, ostružiníků, rybízů apod.

Charakteristika:

Organicko-minerální NPK hnojivo
8% N + 8% P2O5 + 10% K2O + 3% MgO

Použití:
Hnojení se provádí na začátku i v průběhu vegetace kdy se stejnoměrně rozhodí hnojivo BIOMIN do meziřádků v dávce 50 až 80 g na 1 m2 a poté se zapraví do půdy. Při ponechání hnojiva na povrchu půdy dochází rovněž k pozvolnému uvolňování živin, ale s menším efektem využití všech kvalitativních vlastností, které hnojivo BIOMIN nabízí. Při aplikaci přímo k rostlině nebo jejímu bezprostřednímu okolí, použijeme jako odměrku např. starou polévkovou lžíci. Optimální výživová dávka je 1/2 polévkové lžíce k jedné rostlině.

Dávkování:
> přihnojování jahod 1 kg hnojiva na 12,5 - 20 m2 nebo až 100 rostlin
> přihnojování ostatního drobného ovoce 1 kg hnojiva na 12,5 - 20 m2 nebo až 100 rostlin

Hlavní termíny pro aplikaci hnojiva:
březen, duben, červenec, srpen, září

Aplikační poznámky:
BIOMIN je vhodny k výživě rostlin pěstovaných jak ve volné půdě tak v nádobách či truhlících.
BIOMIN nelze použít k rozpouštění ve vodě a k aplikaci zálivkou či na list (foliární aplikaci).

Upozornění:
Tyto údaje jsou pouze informativní. Prodejce neručí za škody způsobené nesprávným použitím hnojiva.

ilustrační foto

Před použitím si vždy přečtěte údaje na obalu a připojené informace o přípravku. Výrobek je klasifikován jako nebezpečný podle nařízení 1272/2008 CLP.

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.