Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
FORESTINA Hoštické Hnojivo Guáno tekuté 500ml 1219016
FORESTINA Hoštické Hnojivo Guáno tekuté 500ml 1219016

FORESTINA Hoštické Hnojivo Guáno tekuté 500ml 1219016

Hoštické Hnojivo Guáno tekuté 500ml 1219016 Popis produktu: Guáno je čistě přírodní surovina, vzniklá mineralizací ptačího trusu na pobřežích Jižní Ameriky. Vzhledem ke svému složení je po stal... Zobrazit celý popis »


Výrobce: FORESTINA
Kód / Model: 1219016

Popis

Hoštické Hnojivo Guáno tekuté 500ml 1219016

Popis produktu:
Guáno je čistě přírodní surovina, vzniklá mineralizací ptačího trusu na pobřežích Jižní Ameriky. Vzhledem ke svému složení je po staletí využívána místními obyvateli v zemědělství jako vyníkající hnojivo. Úpravou do tekutého stavu se guáno stává vhodným hnojivem i pro pěstování v bytě i ve venkovním prostoru. Guáno poskytuje rostlinám potřebné živiny po celé vegetační období ve formě, ve které jsou živiny kořenovým systémem dobře přijímány. Protože se jedná o přírodní surovinu, nedochází při správném dávkování k poškození rostlin a zasolení půdy. Půda si tak udržuje svoji vzdušnost a účinnost. Hnojivo je vhodné k přihnojování plodové zeleniny, květin, jahod a drobného ovoce.

Charakteristika:

Kapalné organicko-minerální NPK hnojivo
3% N + 6% P2O5 + 3% K2O

Použití:
Hnojivo se aplikuje na povrch zeminy zálivkou. Je také vhodné i pro listovou aplikaci, kterou se však nedoporučuje provádět na přímém slunci. Postřik provádíme ráno nebo navečer jednou za týden. Vzhledem k přírodnímu charakteru hnojiva je možno provádět sběr plodů již den po aplikaci.

Dávkování:
Pro zálivku ředíme Guáno v poměru 15 ml (po okraj naplněné víčko) do 3 l vody. Hnojivou zálivku provádíme týdně. V případech kdy je vhodné hnojení aplikovat tzv. na list (venkovní pěstování rajčat, paprik, okurek apod.) ředíme Guáno v poměru 15 ml (po okraj naplněné víčko) v 6 l vody.
Balení 500 ml je cca 100 l zálivky - 200 l postřiku.

Hlavní termíny pro aplikaci hnojiva:
březen, duben, květen, červen, červenec, srpen, září

Náš TIP:
Jako základ použijte na začátku vegetace přírodní Hoštické Guáno granulované. V kombinaci s kapalným hnojivem dodáte rostlinám po celé vegetační období všechny potřebné živiny pro jejich zdravý růst.

Upozornění:
Tyto údaje jsou pouze informativní. Prodejce neručí za škody způsobené nesprávným použitím hnojiva.

ilustrační foto

Před použitím si vždy přečtěte údaje na obalu a připojené informace o přípravku. Výrobek je klasifikován jako nebezpečný podle nařízení 1272/2008 CLP.

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.