Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
FORESTINA Trávníkové hnojivo Expert s účinkem proti krtkům 25kg 1206047
FORESTINA Trávníkové hnojivo Expert s účinkem proti krtkům 25kg 1206047

FORESTINA Trávníkové hnojivo Expert s účinkem proti krtkům 25kg 1206047

EXPERT proti krtkům je profesionální granulované hnojivo pro výživu trávníku s preventivním odpuzujícím účinkem proti krtkům, obsahující základní živiny ve vyváženém poměru. Současně také obsahuj... Zobrazit celý popis »


Výrobce: FORESTINA
Kód / Model: 1206047

Popis

EXPERT proti krtkům je profesionální granulované hnojivo pro výživu trávníku s preventivním odpuzujícím účinkem proti krtkům, obsahující základní živiny ve vyváženém poměru. Současně také obsahuje horčík, síru, železo a Zeolit, jenž je přírodní hornina schopná poutat živiny a pozvolna je následně uvolňovat. EXPERT proti krtkům je vhodný ke hnojení všech druhů trávníků - sportovních i okrasných.

Charakteristika:

Minerální granulované hnojivo s odpuzujícím účinkem proti krtkům
15% N + 5% P2O5 + 7% K2O + 2% MgO + 0,5% Fe + 10% S

Přednosti:
Aromatické látky, které hnojivo obsahuje, odpuzuje krtky a při pravidelném používání tohoto hnojiva tzn. po dobu celé vegetace, dochází k jejich vypuzení z přihnojovaného trávníku.
Účinek hnojiva se postupně projevuje již po několika aplikacích - krtci postupně přestávají vytvářet nové krtince.

Použití:
Hnojivo se aplikuje rovnoměrným rozhozením na trávník v uvedených dávkách 1x za měsíc. Intenzivně zatěžovaný trávník je vhodné hnojit 1x za 15 dní. Po aplikaci hnojiva je vhodné plochu dostatečně zavlažit. Z toho důvodu je vhodné provádět aplikaci před deštěm. Trávník nejlépe roste na slabě kyselých půdách pH 5,6 - 6,5, proto je dobré toto pH kontrolovat za pomocí Půdního pH testu.

Dávkování:
> březen 30 g na 1 m2
> duben 30 g na 1 m2
> květen 30 g na 1 m2
> červen 30 g na 1 m2
> červenec 30 g na 1 m2
> srpen 30 g na 1 m2
> září 30 g na 1 m2
Celkem 210 g na 1 m2 za rok / Balení 2,5 kg je cca na 12 m2

Aplikační poznámky:
Měsíční dávky je nutné úměrně rozdělit 2 - 3 dny po seči.
Hnojivo EXPERT proti krtkům se neaplikuje na betonové dlaždice a jiné povrchy kromě trávníku, poněvadž obsahuje železo a tudíž hrozí jejich poškození.

Doporučení:
Nespotřebované hnojivo je nutné uskladnit nejlépe do neprodyšných nádob (např. kyblíku s víčkem), aby nedocházelo k výparu aromatických látek z hnojiva, které odpuzují krtky. Mohlo by to mít za následek oslabení účinku.
Dostatek vody je pro správnou funkci a vzhled trávníku jedním z nejduležitejších faktorů. Po hnojení se doporučuje zavlažit dávkou 10 - 15 l / m2. Nejvhodnější doba pro zalévání je časně zrána nebo večer.

Upozornění:
Tyto údaje jsou pouze informativní. Prodejce neručí za škody způsobené nesprávným použitím hnojiva.

ilustrační foto

Před použitím si vždy přečtěte údaje na obalu a připojené informace o přípravku. Výrobek je klasifikován jako nebezpečný podle nařízení 1272/2008 CLP.

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.