Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
AL-KO LSH 4 Horizontální štípač dřeva 1,5KW, max. tlak 4t, 113599
AL-KO LSH 4 Horizontální štípač dřeva 1,5KW, max. tlak 4t, 113599

AL-KO LSH 4 Horizontální štípač dřeva 1,5KW, max. tlak 4t, 113599

Délka polene až 37 cm, štípací tlak 4,0 t Robustní, svařovaný štípací klín Bezpečnostní obouručné ovládání Velmi skladný a mobilní Stálý tlak pro spolehlivé štípání Malý, kompaktní a výkonný: Mob... Zobrazit celý popis »


Výrobce: AL-KO
Kód / Model: 113599

Popis

Délka polene až 37 cm, štípací tlak 4,0 t
  • Robustní, svařovaný štípací klín
  • Bezpečnostní obouručné ovládání
  • Velmi skladný a mobilní
  • Stálý tlak pro spolehlivé štípání

  • Malý, kompaktní a výkonný: Mobilní horizontální štípače dřeva od firmy AL-KO se výborně hodí pro přípravu palivového dřeva do kamen.


    Horizontální štípač dřeva AL-KO LSH 4

    S horizontálními štípači AL-KO není příprava palivového dřeva žádný problém. Bezpečnostní obouručné ovládání stroje zaručuje bezpečnost při práci a přesné rozštípnutí dřeva. Stabilní základna opatřená kolečky zajistí jistotu při práci a snadný transport štípače. Odolné a kvalitní materiály, stejně jako precizní zpracování přispívají k dlouhé životnosti horizontálního štípače.


    Technické detaily: AL-KO LSH 4

    Kompaktní štípač AL-KO LSH 4 od firmy AL-KO rozštípne dřevěnou kulatinu do maximální délky 37 cm. Štípací tlak je 4,0 t. Díky robustní konstrukci a hmotnosti stroje 40 Kg je zajištěna stabilita při práci a spolehlivost. Ocelové díly jsou opatřeny práškovou povrchovou úpravou pro větší odolnost vůči korozi. Dlouhodobá funkčnost štípače je zajištěna rovněž uložením posuvného klínu v dvojitých kuličkových ložiscích. Elektromotor má výkon 1500 W a je napájen ze standardní el. sítě o napětí 230 V. Díky kompaktním rozměrům nezabírá místo při skladování.
    I přes bezpečné ovládání štípače pomocí obouručního spínače doporučujeme při práci používat bezpečnostní obuv, ochranné brýle a rukavice. Při práci vždy dbejte na to, aby byl štípač umístěn na pevném rovném podkladu.


    Horizontální štípač AL-KO LSH 4: Kde koupit & Alternativy

    Horizontální štípač AL-KO LSH 4 můžete koupit přímo v našem webshopu nebo u některého z našich prodejců. Je to neocenitelný pomocník při přípravě palivového dřeva.

    Technická data

    Číslo výrobku 113599
    EAN 4003718058123
    Produktová řada liegende horizontale
    Příkon W 1 500
    Max.štípací tlak v tunách 4
    Max. délka špalku 370 mm
    Napětí 230 V
    Hmotnost cca v kg 40
    Návod k použití manual  (Ke stažení PDF, 3 MB)

    Dokumenty

    Recenze (0)

    Napsat recenzi

    Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

    Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

    Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



    © 2007 - 2024 StavbaEU.cz

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.