Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
SAPHO Hlavová sprcha, průměr 200mm, systém AIRmix, chrom SF077
SAPHO Hlavová sprcha, průměr 200mm, systém AIRmix, chrom SF077 SAPHO Hlavová sprcha, průměr 200mm, systém AIRmix, chrom SF077 SAPHO Hlavová sprcha, průměr 200mm, systém AIRmix, chrom SF077

SAPHO Hlavová sprcha, průměr 200mm, systém AIRmix, chrom SF077

SAPHO Hlavová sprcha, průměr 200mm, systém AIRmix, chrom SF077 Úspora vody a energie je v dnešní době velice častým tématem. Proto i my Vám přinášíme možnost jak ve Vaší koupelně šetřit. A to v ... Zobrazit celý popis »


Výrobce: SAPHO
Kód / Model: SF077

Popis

SAPHO Hlavová sprcha, průměr 200mm, systém AIRmix, chrom SF077

Úspora vody a energie je v dnešní době velice častým tématem. Proto i my Vám přinášíme možnost jak ve Vaší koupelně šetřit. A to v podobě ruční a hlavové sprchy se systémem AIRmix.

POZOR:
hlavová sprcha je včetně naklápěcího kloubu. Hlavici lze nastavit do požadované polohy při instalaci, po dotažení matice je nepohyblivá.

Hlavová sprcha kruh se systémem AIRmix.
Průměr 20 cm.
Materiál: ABS plast.
Povrchová úprava: chrom.

AIRmix je nová technologie se systémem míchání vzduchu a vody. Tento systém na jedné straně šetří vodu a na druhé Vám dodává pocit většího průtoku vody. Sprchovou protéká 8 l/min, ale Vy máte pocit průtoku 14 l/min, což je průtok vody u klasické vodovodní baterie.

ilustrační foto

Dokumenty

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.