Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Infrasauna Standard 2002
Infrasauna Standard 2002 Infrasauna Standard 2002 Infrasauna Standard 2002 Infrasauna Standard 2002 Infrasauna Standard 2002 Infrasauna Standard 2002 Infrasauna Standard 2002 Infrasauna Standard 2002

Infrasauna Standard 2002

Infrasauna Standard 2002 Počet osob:2 Výkon:1600 W + 355 W podlahové topení Topná tělesa:Keramická 6x Digitální ovládací panel:ANO vnitřní a venkovní Osvětlení:ANO vnitřní LED osvětlení Rampa:LE... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: ST2002

Popis

Infrasauna Standard 2002

Počet osob:2
Výkon:1600 W + 355 W podlahové topení
Topná tělesa:Keramická 6x
Digitální ovládací panel:ANO vnitřní a venkovní
Osvětlení:ANO vnitřní LED osvětlení
Rampa:LED osvětlení
Rádio:CD/AM/FM stereo radio, USB, SD memory card
Ionizátor:ANO
Podlahové topení:ANO
Polička na nápoje:ANO 2x
Teplotní senzor:ANO
Střešní ventilace:ANO
Dveře:Skleněné s dřevěným rámem
Dřevo:Kanadský jedlovec
Tloušťka zdi:50 mm
Šířka venkovní:1200mm
Výška venkovní:1900mm
Délka venkovní:1150mm
Hmotnost:128 kg
Záruka:3 roky

Infrasauny jsou zcela bezpečná zařízení, jejichž záření nemá nic společného s UV zářením ani se zářením nukleárním. Infračervené (jinak také nazývané tepelné) záření – je záření o vlnové délce větší, než je vlnová délka viditelného světla. Infračervené paprsky tedy nevidíme, ale vnímáme je jako teplo. Jedná se o podobný princip, jako když Slunce ohřívá Zemi. Toto „zářící teplo“, zahřívá tělesa přímo, aniž by docházelo k zahřívání okolního vzduchu

„Saunování“ v infračervené kabině je založeno na principu emise infračerveného záření speciálními karbonovými a keramickými zářiči, které si nechal patentovat dr. Tadaschi Ishikawa v Japonsku již v roce 1965. Toto infračervené záření prohřeje tělo hluboko do svalové tkáně a k intenzivnímu pocení tak dochází již při teplotě okolo 50 °C v prostředí, které nezatěžuje organismus. Po celou dobu pobytu v kabině dýcháte vzduch o teplotě 20 až 55 °C, protože 80–90 % vyzařovaného tepla vstřebá vaše tělo a jen zbytek se rozptýlí do prostoru kabiny. To je zásadní rozdíl mezi klasickou saunou a infrasaunou.

Infrasauna je integrované, multifunkční a luxusní zařízení pro léčbu i relaxaci, která společně se saunou zahrnuje v sobě též výhody sluneční lázně. Infračervený paprsek je jejím hlavním zdrojem energie. Vlnová délka infračerveného paprsku je 5,6 – 15 µm a je tělem nejlépe absorbována. Infračervený paprsek může proniknout 40 mm hluboko do lidské kůže, tím dochází k resonanci buněčných tkání v těle, zrychlení krevního oběhu a odstranění nečistot z těla. Proto má sauna velmi dobrý vliv na zdraví. Infrasauny s carbonovým topidlem vyzařují infračervený paprsek v širším spektru než infrasauny s keramickým topidlem. Infrasauny jsou vhodné pro osoby, které se léčí s krevním tlakem, nebo těžce snášejí vysokou teplotu v klasické sauně.

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.