Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
NOVASERVIS sifon pračkový venkovní chrom 465,0
NOVASERVIS sifon pračkový venkovní chrom 465,0

NOVASERVIS sifon pračkový venkovní chrom 465,0

NOVASERVIS sifon pračkový venkovní chrom 465,0 Pro připojení pračky, myčky. Průměr odpadu 32 mm. S chromovanou krytkou. NOVASERVIS je přední výrobce vodovodních baterií (Metalia) a koupelnových... Zobrazit celý popis »


Výrobce: NOVASERVIS
Kód / Model: 465,0

Popis

NOVASERVIS sifon pračkový venkovní chrom 465,0

Pro připojení pračky, myčky. Průměr odpadu 32 mm. S chromovanou krytkou.

NOVASERVIS je přední výrobce vodovodních baterií (Metalia) a koupelnových doplňků (Novatorre) s působností nejen v České republice, ale i v dalších státech střední a východní Evropy. Široký sortiment vodovodních baterií doplňují další produktové linie, jako je sprchový program Dexin, instalatérský program Novaservis, WC-sedátka Prestige, Kandre a zahradní program Daye. Kromě vlastních výrobků má Novaservis v nabídkovém portfoliu i další kvalitní importované produkty známých zahraničních značek - např. od italských výrobců La Torre, Nadia Rubinetterie a dalších. Novaservis působí na českém trhu od roku 1990. V roce 1995 fúzoval se společností Metal Znojmo - tradičním výrobcem mosazných koupelnových doplňků značky Novatorre. Od roku 2000 jsou ve znojemském závodě vyráběny právě vodovodní baterie Metalia. Systém řízení výroby je v souladu s mezinárodní normou ISO 9001 pro systémy managementu jakosti. Novaservis disponuje širokou výrobní a vývojovou základnou a všechny jeho produkty před uvedením na trh procházejí rozsáhlými zkouškami. Mottem společnosti je heslo Quality-Design-Style.

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.