Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
SAPHO Pračkový ventil L-85 MAC
SAPHO Pračkový ventil L-85 MAC

SAPHO Pračkový ventil L-85 MAC

SAPHO Pračkový ventil L-85 MAC Praktický rohový ventil Arco L-85 MAC 1/2" x 3/4" je určen pro interiérové instalace - jako uzavírací prvek pro přívody vody k pračkám, myčkám nádobí nebo úklidový... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: L-85MAC

Popis

SAPHO Pračkový ventil L-85 MAC

Praktický rohový ventil Arco L-85 MAC 1/2" x 3/4" je určen pro interiérové instalace - jako uzavírací prvek pro přívody vody k pračkám, myčkám nádobí nebo úklidovým hadicím.
Revoluci v rozvodech s tvrdou vodou přináší nová koncepce rohového ventilu ARCO L-85 MAC s vysokou odolností uzavíracího mechanismu proti zarůstání způsobenému z vody vysráženými nerostnými usazeninami. Čtvrtotáčkový uzavírací kuličkový mechanismus je vyroben z teflonu - houževnatého progresívního materiálu, který v sanitárních aplikacích vykazuje lepší mechanické vlastnosti než klasická mosaz a je navíc chemicky rezistentní vůči ve vodě rozpuštěným minerálům. Promyšlená konstrukce je doplněna celokovovým ovladačem, který se - na rozdíl od plastových - nikdy nezlomí ani neprotočí na osičce. ARCO na rohové ventily provedení MAC poskytuje jedinečnou obchodní záruku na funkci ventilu v trvání 10 let od data prodeje! Dopřejte si opravdovou kvalitu!
Ventil se vyrábí v tlakové řadě PN16 a je určen pro vnitřní instalace s teplotou vody do 90°C. Osička s kuličkovým mechanismem je těsněna dvojitým O-kroužkem.
Připojovací rozměry: 1/2" x 3/4", obsahuje i krycí růžici, mosaz.

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.