Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
INTEDOOR ZARJA spodní koupelnová skříňka závěsná s keramickým umyvadlem ZA7517
INTEDOOR ZARJA spodní koupelnová skříňka závěsná s keramickým umyvadlem ZA7517 INTEDOOR ZARJA spodní koupelnová skříňka závěsná s keramickým umyvadlem ZA7517 INTEDOOR ZARJA spodní koupelnová skříňka závěsná s keramickým umyvadlem ZA7517 INTEDOOR ZARJA spodní koupelnová skříňka závěsná s keramickým umyvadlem ZA7517 INTEDOOR ZARJA spodní koupelnová skříňka závěsná s keramickým umyvadlem ZA7517 INTEDOOR ZARJA spodní koupelnová skříňka závěsná s keramickým umyvadlem ZA7517 INTEDOOR ZARJA spodní koupelnová skříňka závěsná s keramickým umyvadlem ZA7517

INTEDOOR ZARJA spodní koupelnová skříňka závěsná s keramickým umyvadlem ZA7517

INTEDOOR ZARJA spodní koupelnová skříňka závěsná s keramickým umyvadlem ZA7517 Spodní koupelnová skříňka šíře 71,5 cm k zavěšení na stěnu, rozměry keramického umyvadla jsou 75 × 50 cm, za plnými... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: ZA751017

Popis

INTEDOOR ZARJA spodní koupelnová skříňka závěsná s keramickým umyvadlem ZA7517

Spodní koupelnová skříňka šíře 71,5 cm k zavěšení na stěnu, rozměry keramického umyvadla jsou 75 × 50 cm, za plnými dvířky jedna stavitelná police.

šířka umyvadla:75 cm
šířka skříňky:71,5 cm
hloubka umyvadla:50 cm
hloubka skříňky:33,5 cm
výška:72 cm
povrchová úprava:dřevodekor 17
Toto zboží je zakázková výroba upravená pro potřeby zákazníka, na zboží je vybírána záloha a není možné jej vrátit.

ZARJA
Série ZARJA nabízí koupelnové skříňky s keramickými umyvadly v rozměrech 55 až 85cm. Vyrábí se v závěsném provedení s možností doplnění 2 nebo 4 nožiček.
Zrcadlové stěny mohou být osazeny světelnými rampami (SR) s halogenovým osvětlením 2×20W, 12V, vypínačem a elektrickou zásuvku na 220V, krytí IP 23; nebo halogenovým osvětlením KARO 100W, krytí IP 23, provedení mat. Certifikováno TÜV.
Čelní plochy (dvířka, krycí desky, rampy a police zrcadel) a korpusy jsou z 18mm lamina ve vysokém bílém lesku nebo ve dvou dřevodekorech. Hrany nábytku jsou olepeny PUR lepidlem pro nadstandardní ochranu proti vlhkosti. Dvířka opatřena tlumeným dovíraním.

INTEDOOR
INTEDOOR je jedním z nejvýznamnějších výrobců koupelnového nábytku v České republice. Společnost je vybavená moderními technologiemi a dlouholetými zkušenostmi.
U výrobků je využíván především vlastní design a vlastní konstrukční řešení. Některé výrobky má společnost chráněné jako průmyslové vzory v řadě zemí Evropské unie.
Společnost INTEDOOR má obchodní partnery v rámci svých exportních aktivit mezi evropskými řetězci i velkoobchody.

ILUSTRAČNÍ FOTO

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.