Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
JUNKERS Prostorový regulátor /termostat FR 120 7738110529
JUNKERS Prostorový regulátor /termostat FR 120 7738110529

JUNKERS Prostorový regulátor /termostat FR 120 7738110529

* regulace výkonu nástěnných plynových kotlů vybavených jednotkou Bosch Heatronic III * optimalizace teploty * program pro ohřev TV v zásobníku * 5-30°C * přípojka 24V * p... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: 7738110529

Popis

* regulace výkonu nástěnných plynových kotlů vybavených jednotkou Bosch Heatronic III
* optimalizace teploty
* program pro ohřev TV v zásobníku
* 5-30°C
* přípojka 24V
* pro 1 směšovaný nebo 1 nesměšovaný okruh
* týdenní program
* možnost připojení i pro starší kotle junkers s plynulou regulací přes svorky 1-2-4

Výhody na první pohled:
snadná obsluha
snadné uvedení do provozu pomocí jednoduchého menu
snadná údržba díky hlášení nestandardních provozních stavů na displeji
integrace veškerých solárních funkcí do systému regulátoru

Vhodný ke kotlům:
CeraclassExcellence, CeraclassAcu Comfort, Cerastar, Ceramini, CerapurSmart, CerapurComfort, CerapurAcuSmart, CerapurAcu, CerapurModul, CerapurMaxx

Regulátory Junkers FR (prostorové) nebo FW (ekvitermní) jsou určeny pro klasické plynové kotle CeraclassExcellence a kondenzační kotle Cerapur (CerapurSmart, CerapurComfort, CerapurAcu) s elektronickou řídicí jednotkou Bosch Heatronic® III generace. Nabízí celou řadu užitečných funkcí, díky kterým se vytápění a ohřev teplé vody přesně přizpůsobí Vašim požadavkům. Který z regulátorů si zvolíte, už je jen otázkou Vašich vlastních požadavků na komfort. S našimi regulátory investujete do budoucnosti. S jejich pomocí lze Váš kotel obratem ruky zkombinovat se solárním systémem Junkers. Řada regulátorů FR zahrnuje regulátory pracující v závislosti na teplotě v místnosti a FW jsou regulátory pracující v závislosti na venkovním počasí.

Součástí regulátorů jsou různé přednastavené programy pro vytápění - stačí je jen aktivovat. Příklad: pracujete a nejste přes den doma? Pak možná potřebujete plný tepelný komfort jen ráno a večer. Přes den šetříte energii s úsporným programem a v noci Vaše vytápění ještě více sníží výkon.

Ať už Váš životní styl a Vaše zvyklosti vypadají jakkoli - Vaše vytápění se tomu přizpůsobí.

Nebo přijdete domů dříve, než jste plánovali a chtěli byste mít hned teplo, ačkoli je kotel v útlumu? V takovém případě jednoduše stiskněte na regulátoru tlačítko „Příchod/Odchod" - kotel se okamžitě přepne do režimu vytápění dle programu a za chvíli máte teplo, na které jste zvyklí.

Jiný příklad: chcete se výjimečně osprchovat uprostřed dne, ačkoli je Váš kotel zapojen v úsporném režimu? Vyřeší to jediný stisk tlačítka „Teplá voda ihned". Kotel ohřeje vodu a za chvíli si můžete dát teplou sprchu.

Regulátory tím výrazně rozšíří a zvýší komfort ovládání. Přináší různé varianty zapojení a řízení topných systémů, včetně řízení solárního ohřevu teplé vody nebo i se solární podporou vytápění. Nepřehlédnutelný je nový sladěný vzhled jednotlivých komponentů. Obsluha regulátorů Junkers je díky velkému a přehlednému multifunkčnímu displeji stále jednodušší. Jasné textové informace umožňují snadnou orientaci v nastavených hodnotách či jejich změnách. Samozřejmostí je menu v českém jazyce.

Navíc mají regulátory Junkers vestavěné funkce pro řízení solárního ohřevu teplé vody, eventuelně pro podporu vytápění. Funkce potřebné pro solární systémy se automaticky aktivují při připojení solárních komponentů. Pro optimální kombinaci plynových spotřebičů se solární energií jsme navíc vyvinuli u firmy Junkers revoluční systém řízení. Patentovaný systém algoritmů vypočítává očekávané množství slunečního záření a redukuje tak již předem spotřebu plynu. Dává přitom solární energii jednoznačnou prioritu. Výsledek je až o 15 % nižší spotřeba plynu.

Ekvitermní regulátory je možno zamontovat také přímo do kotle. Regulace při uvedení do provozu automaticky rozliší všechny instalované systémové komponenty. Tomu se odpovídajícím způsobem přizpůsobí menu regulátoru - nepotřebné body v menu se nezobrazují.

Ilustrační foto

Dokumenty

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.