Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Kleště telefonní zahnuté 200 mm, 100-00628
Kleště telefonní zahnuté 200 mm, 100-00628

Kleště telefonní zahnuté 200 mm, 100-00628

Kleště telefonní zahnuté 200 mm Kleště jsou vyrobeny kováním z kvalitní Chrom – Vanadiové oceli a zakaleny v oleji, povrchově niklovány pro vyšší odolnost vůči korozivním vlivům. Štípací břit če... Zobrazit celý popis »


Výrobce: Triumf
Kód / Model: 100-00628

Popis

Kleště telefonní zahnuté 200 mm

Kleště jsou vyrobeny kováním z kvalitní Chrom – Vanadiové oceli a zakaleny v oleji, povrchově niklovány pro vyšší odolnost vůči korozivním vlivům. Štípací břit čelisti je dodatečně kalen indukčně pro vyšší tvrdost. Pohodlné a pevné uchopení kleští zajistí ergonomicky zpracovaná dvoukomponentní rukojeť. Čelisti jsou konstruovány pro uchopení plochých materiálů a pro štípání drátů všech typů (pro měkké, středně tvrdé a tvrdé kovy). Kleště naleznou uplatnění ve všech průmyslových odvětvích, jakož i v řemeslných a hobby dílnách.

*plynulé otevírání a zavírání čelistí zajišťuje frézovaný a přesně usazený čep *rukojeť dvoukomponentní protiskluzová *půlkulatá zahnutá čelist s břity

ILUSTRAČNÍ FOTO

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.