Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
SAPHO GARCIA závěsné WC rimless s bidetovou sprškou, 10051
SAPHO GARCIA závěsné WC rimless s bidetovou sprškou, 10051 SAPHO GARCIA závěsné WC rimless s bidetovou sprškou, 10051 SAPHO GARCIA závěsné WC rimless s bidetovou sprškou, 10051 SAPHO GARCIA závěsné WC rimless s bidetovou sprškou, 10051 SAPHO GARCIA závěsné WC rimless s bidetovou sprškou, 10051 SAPHO GARCIA závěsné WC rimless s bidetovou sprškou, 10051

SAPHO GARCIA závěsné WC rimless s bidetovou sprškou, 10051

Závěsné WC s RIMLESS technologií splachování a bidetovou tryskou Rozměry: šířka 36.5 cm, hloubka 52.5 cm - Bidetová sprška je plastová s nastavitelnou tryskou - Sedátko není součástí WC, vhodný t... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: 100512

Popis

Závěsné WC s RIMLESS technologií splachování a bidetovou tryskou
Rozměry: šířka 36.5 cm, hloubka 52.5 cm
- Bidetová sprška je plastová s nastavitelnou tryskou
- Sedátko není součástí WC, vhodný typ naleznete v příslušenství

WC mísa závěsná s integrovaným bidetem (2v1) - v zadní části horního okraje WC mísy je instalována nastavitelná bidetová tryska. Toto řešení je vhodné pro všechny, kteří nemají dostatek místa pro umístění bidetu nebo nechtějí použít samostatnou bidetovou spršku. Dalším důvodem pro koupi tohoto výrobku je zdravotní hledisko (vhodné pro osoby se sníženou pohyblivostí nebo tělesně postižené, prevence hemoroidů, zvýšená intimní hygiena). Závěsná WC mísa s bidetovou sprškou má jednoduchou montáž, snadnou údržbu (je bez jakékoli elektroniky) a v neposlední řadě i srovnatelnou cenu s klasickými závěsnými WC na trhu.

Vnější instalace:
- napojení bidetové trysky na studenou vodu pomocí samostatného podomítkového ventilu, který je připojen k boku keramiky flexi hadičkou. Možnost připojení je z obou stran keramiky. Ventilem se ovládá a reguluje tlak vody v trysce.
- napojení bidetové spršky na teplou a studenou vodu je možno provést pomocí podomítkové baterie a vyústění, které se umístí do blízkosti toalety. Podomítkové vyústění a sprška se propojí flexi hadičkou a pomocí baterie se ovládá a reguluje teplota a tlak vody v bidetové spršce.

Podomítková instalace:
- napojení bidetové trysky na studenou vodu pomocí samostatného ventilu, který je připojen pod omítkou skrz konstrukci k trysce. Pro zakrytí připojovacích otvorů na boku keramiky se použijí záslepky, které jsou součástí balení.
- napojení bidetové spršky na teplou a studenou vodu je možno provést pomocí podomítkové baterie, která je opět připojena pod omítkou skrz konstrukci k trysce. Pro zakrytí připojovacích otvorů na boku keramiky se použijí záslepky, které jsou součástí balení.

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.