Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
SAPHO TREOS Rockstone deska 106x44,5cm 61001
SAPHO TREOS Rockstone deska 106x44,5cm 61001 SAPHO TREOS Rockstone deska 106x44,5cm 61001

SAPHO TREOS Rockstone deska 106x44,5cm 61001

SAPHO TREOS Rockstone deska 106x44,5cm 61001 Stavebnicový systém TREOS nabízí řadu možností pro vytvoření originálního koupelnového interiéru podle představ každého zákazníka. Základní prvky ins... Zobrazit celý popis »


Výrobce: SAPHO
Kód / Model: 61001

Popis

SAPHO TREOS Rockstone deska 106x44,5cm 61001

Stavebnicový systém TREOS nabízí řadu možností pro vytvoření originálního koupelnového interiéru podle představ každého zákazníka. Základní prvky inspirují ke kreativnímu návrhu unikátní sestavy přesně podle konkréních potřeb. Pro inspiraci jsme Vám připravili několik variant, stačí si jen vybrat barvu desky a skříňěk. Kombinujte širokou škálu barev nebo dekorů dřeva dle našich vzorkoovníků. Popusťte uzdu své fantazii.

POZOR: umyvadlo je nutné objednat samostatně!

Rockstone deska 106x44,5cm
Barva: nutno specifikovat dle vzorkovníku: www.koupelnovy-nabytek.eu/barevna-provedeni.php
Materiál: rockstone
Pro objednání je nutno specifikovat umístění otvoru pro odpadní sifon popřípadě pro stojánkovou baterii

Umělá deska Rockstone je vyrobená z masívního homogenního materiálu o tloušťce 13 mm, který se vyrábí ze směsi přírodníko kamene a akrylátu.

ROCKSTONE má homogenní pevný povrch pro mnoho použití, takže je ideální jako povrchový materiál v domácnosti, ale je také široce používán pro komerční účely pro výrobu elegantních pultů a pracovních desek. Rozmanitost barev a textur umožňuje kombinaci s jinými materiály pro dokonalou harmonii s nábytkem, malbou nebo obklady ve vašem domově. Denní péče je velmi snadná a vždy udržuje povrch v čistotě. Škrábance lze snadno odstranit pomocí měkkých čisticích prostředků a znovu tak obnovit lesk povrchu. Dále je ROCKSTONE jednolitý, neporézní a kompaktní materiál. Vyniká odolností proti skvrnám a je, nenasákavý. U bezešvých spojů proto není nikde místo pro bakterie a prach.

ilustrační foto

Dokumenty

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.