Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
RAVAK Totem JET GLASS hydromasážní panel X01452
RAVAK Totem JET GLASS hydromasážní panel X01452 RAVAK Totem JET GLASS hydromasážní panel X01452 RAVAK Totem JET GLASS hydromasážní panel X01452

RAVAK Totem JET GLASS hydromasážní panel X01452

Skleněný Hydromasážní panel do sprchového koutu JET GLASS Technické parametry: • v rozměrech 27 x 150 cm • skleněná mléčná čelní plocha • velkoformátová hlavová sprcha s růžicí o průměru 20 cm ... Zobrazit celý popis »


Výrobce: RAVAK
Kód / Model: X01452

Popis

Skleněný Hydromasážní panel do sprchového koutu JET GLASS

Technické parametry:
• v rozměrech 27 x 150 cm
• skleněná mléčná čelní plocha
• velkoformátová hlavová sprcha s růžicí o průměru 20 cm
• osm naklápěcích masážních trysek
• ruční sprcha
• termostatická baterie s dětskou pojistkou

Vhodný do všech sprchových koutů RAVAK o minimálním rozměru 90x90 cm, montuje se na stěnu. Na čištění doporučujeme používat přípravek RAVAK Cleaner.

Doporučení pro hydromasážní panely s termostatickou baterií:
- minimální teplota horké vody 50°C, minimální tlak vody za chodu 2 bary, maximální tlak vody za chodu 5 barů, doporučený tlak vody za chodu 3 bary.

Hydromasážní panely umí mnohem víc než obyčejná sprcha – promění sprchování v dokonalou relaxaci.

JET GLASS
Lehký jako vánek se bude ve vašem sprchovém koutu vznášet subtilní masážní panel Jet Glass se skleněnou mléčně bílou čelní plochou. Jeho odlehčený design je však v protikladu k síle zážitku, který si ze sprchování odnesete. Osm naklápěcích masážních trysek lze přesně nasměrovat na všechny hlavní partie těla. Osvěžující déšť kapek vám zajistí velkoformátová hlavová sprcha s růžicí o průměru 20 cm. K praktické každodenní očistě skvěle slouží ruční sprcha zavěšená na boku panelu. Masážní panel Jet Glass lze snadno ovládat čtyřpolohovým přepínačem. Panel je vybaven termostatickou baterií.

Ilustrační foto

Dokumenty

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.