Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Jet Dryer osvěžující dezinfekce Proff Odor Neutralizer 1 litr 005010045
Jet Dryer osvěžující dezinfekce Proff Odor Neutralizer 1 litr 005010045

Jet Dryer osvěžující dezinfekce Proff Odor Neutralizer 1 litr 005010045

Proff Odor Neutralizer osvěžující dezinfekce 1 litr 005010045 Osvěžující dezinfekce Proff Odor Neutralizer je určena pro tryskové vysoušeče rukou (JET DRYER). Tato parfemovaná dezinfekce velmi p... Zobrazit celý popis »


Výrobce: WELT SERVIS
Kód / Model: 005010045

Popis

Proff Odor Neutralizer osvěžující dezinfekce 1 litr 005010045

Osvěžující dezinfekce Proff Odor Neutralizer je určena pro tryskové vysoušeče rukou (JET DRYER). Tato parfemovaná dezinfekce velmi příjemně provoní a osvěží jak foukaný vzduch, tak okolní místnost.

Mimo zpříjemnění vzduchu však dezinfekce působí velmi účinně antibakteriálně. Ničí především bakterie v odkapávací nádobce včetně výfukového potrubí a trysek.

Aplikace dezinfekčního osvěžovače vzduchu pro vysoušeče rukou
Aplikace je velmi jednoduchá, do odkapávací nádobky ve spodní části nalijete 2 víčka dezinfekce a přidáte trochu vody (cca 0,5 dcl), výměnu pak provedete cca 1x týdně v závislosti na intenzitě provozu.

Osvěžující dezinfekce Proff Odor Neutralizer má samozřejmě atesty akreditované laboratoře, bezpečnostní listy, technické listy a ty jsou zaregistrovány v registru chem. látek na MZČR. Před použitím čtěte přiložené pokyny.

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.