Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
ROLTECHNIK Sprchová zástěna WALK PRO/1400 brillant/transparent 4000687
ROLTECHNIK Sprchová zástěna WALK PRO/1400 brillant/transparent 4000687 ROLTECHNIK Sprchová zástěna WALK PRO/1400 brillant/transparent 4000687 ROLTECHNIK Sprchová zástěna WALK PRO/1400 brillant/transparent 4000687 ROLTECHNIK Sprchová zástěna WALK PRO/1400 brillant/transparent 4000687

ROLTECHNIK Sprchová zástěna WALK PRO/1400 brillant/transparent 4000687

Velkoprostorová bezrámová sprchová zástěna Užijte si pohodlí volného prostoru za velmi příznivou cenu s novým modelem WALK PRO. Otevřený prostor je umocněný použitím velké skleněné plochy z 6 mm ... Zobrazit celý popis »


Výrobce: ROLTECHNIK
Kód / Model: 4000687

Popis

Velkoprostorová bezrámová sprchová zástěna
Užijte si pohodlí volného prostoru za velmi příznivou cenu s novým modelem WALK PRO. Otevřený prostor je umocněný použitím velké skleněné plochy z 6 mm bezpečnostního skla. Široká nabídka rozměrů vám dovolí se opravdu rozmáchnout a snadná montáž je příjemným bonusem.

TECHNICKÉ SPECIFIKACE:
• Výška koutu (h): 2000 mm
• Instalační rozměr: 1381-1386 mm
• Materiál výplně: bezpečnostní sklo
• Výplň: transparent ( čiré sklo )
• Materiál profilu: hliník
• Síla skla: 6 mm
• Povrchová úprava: ROLSHIELD
• Typ profilu: brillant

Velkoprostorová bezrámová sprchová zástěna WALK PRO-SANIPRO ze série SANIPRO LINE se skvěle hodí především do velkých koupelen a designových interiérů. Díky možnosti individuálního nastavení délky vzpěry lze dosáhnout netradičně velkého sprchovacího prostoru, ve kterém pocítíte opravdovou volnost pohybu.

Minimalistický vzhled a čisté linie jsou hlavním znakem nové bezdveřové sprchové zástěny WALK PRO-SANIPRO.

Pro upevnění zástěny, a tudíž zajištění její maximální stability, slouží designová hliníková vzpěra v povrchové úpravě Brillant. Délku vzpěry je možné přizpůsobit konkrétním potřebám, a to až do překvapivých 1200 mm. Díky jednoduchému upevnění lze sprchovou zástěnu instalovat v levém i pravém provedení. Sklo sprchové zástěny se vrábí v provedení Transparent.

Předností sprchové zástěny WALK PRO-SANIPRO je, především díky absenci pohyblivých částí, dlouhá životnost s minimálním mechanickým opotřebením.

Sprchová zástěna je kvůli otevřenému sprchovacímu prostoru vhodná především do hojně vytápěných koupelen. Pokud je koupelna méně vytápěná, v kombinaci s horkou vodou vznikne ve sprchovacím prostoru průvan, který může způsobovat pocit chladu při sprchování.

Sprchová zástěna WALK PRO-SANIPRO se pyšní, jak je výše zmíněno, transparentní výplní skel. Sklo sice nemá potisk, ani hrubý povrch, tudíž čištění není tak náročné. Ale i přesto doporučujeme pro snazší údržbu zakoupit sadu ROLSHIELD COMPLETE CARE.
Rolshield complete care

Použitím sady ROLSHIELD COMPLETE CARE na své sprchové dveře nanesete vrstvu Rolshield na bázi nanotechnologie, která zabraňuje usazování nečistot, mastnoty a vodního kamene. Zajistíte si tak obdobnou povrchovou úpravu, jakou disponují sprchové kouty vyšších řad.

Instalací sprchové zástěny přímo na podlahu lze vytvořit přirozený bezbariérový vstup do sprchovacího prostoru. Samozřejmostí je ale také možnost instalace na jednu z našich nízkých vaniček.

Pro snazší čištění skla doporučujeme zakoupit stěrku na sklo.

ILUSTRAČNÍ FOTO

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.