Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
ROLTECHNIK Čtvrtkruhová sprchová vanička DREAM-M/900 8000150
ROLTECHNIK Čtvrtkruhová sprchová vanička DREAM-M/900 8000150 ROLTECHNIK Čtvrtkruhová sprchová vanička DREAM-M/900 8000150 ROLTECHNIK Čtvrtkruhová sprchová vanička DREAM-M/900 8000150 ROLTECHNIK Čtvrtkruhová sprchová vanička DREAM-M/900 8000150

ROLTECHNIK Čtvrtkruhová sprchová vanička DREAM-M/900 8000150

Nízká sprchová vanička z řady SANIPRO perfektně doplní váš sprchový kout. Přírodní materiál litý mramor jí propůjčuje jedinečné vlastnosti, jako je odolnost vůči chemickému i mechanickému poškoze... Zobrazit celý popis »


Výrobce: ROLTECHNIK
Kód / Model: 8000150

Popis

Nízká sprchová vanička z řady SANIPRO perfektně doplní váš sprchový kout. Přírodní materiál litý mramor jí propůjčuje jedinečné vlastnosti, jako je odolnost vůči chemickému i mechanickému poškození, tvarová stálost či schopnost přizpůsobit se teplotě okolí. A k tomu ještě připočítejte dlouhou životnost.
Vanička je dodávána včetně 5ks nastavitelných nožiček.

Technické parametry:
• Rozměry: 900x900 mm
• Výška vaničky: 30 mm
• Průměr sifonu: 90 mm
• Materiál vaničky: lity mramor
• Rádius: R550

Výhody sprchové vaničky DREAM-M:
• Tuto vaničku kombinujte s čtvrtkruhovými sprchovými kouty.
• Možnost instalace rovnou na podlahu, nebo na nožičky, které jsou součástí objednávky. Pokud montujete vaničku na nožičky, podezděte ji, nebo si objednejte ještě čelní panel, který máme v nabídce u podobné vaničky TAHITI-M.
• Nízká nástupní hrana (3 cm) - vanička je vhodná do bezbariérových koupelen.
• Litý mramor je přírodní materiál s velmi dlouhou životností.

Elegantní sprchová vanička ve tvaru čtvrtkruhu je designovým kouskem do vaší koupelny. Je vyrobená z jednoho kusu litého mramoru, díky čemuž je velmi pevná a stabilní. V kombinaci s vhodným sprchovým koutem perfektně těsní. Mysleli jsme ale také na údržbu. Na hladkém povrchu vaničky se usazuje pouze minimum nečistot, a tak se velmi dobře udržuje. Nemusíte se ale bát, její povrch je protiskluzový. Bezpečnost při sprchování je tedy zaručena.

ILUSTRAČNÍ FOTO

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.