Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
BIO Enzym BIO-P3 do potrubí 100g
BIO Enzym BIO-P3 do potrubí 100g

BIO Enzym BIO-P3 do potrubí 100g

BIOPROSPECT BIO Enzym BIO-P3 Biologický přípravek do potrubí 100g BIO-P3 je biologický přípravek určený ke zprůchodnění ucpaného a pomalu odtékajícího potrubí v sifonech, vanách, umyvadlech, vý... Zobrazit celý popis »


Výrobce: BIOPROSPECT
Kód / Model: 605bio

Popis

BIOPROSPECT BIO Enzym BIO-P3 Biologický přípravek do potrubí 100g

BIO-P3 je biologický přípravek určený ke zprůchodnění ucpaného a pomalu odtékajícího potrubí v sifonech, vanách, umyvadlech, výlevkách a odpadních systémech.

Obsahuje směs přírodních bakterií a enzymů, které rozkládají organické látky a výrazně omezují zápach. Není toxický pro člověka, zvířata ani rostliny. Obnovuje přírodní rozkladný proces.

Použití:
Aplikační kapalinu biologického přípravku BIO-P3 aplikujeme nalitím na určené místo (do vpustě). Je nutné, aby se roztok na ošetřeném místě zdržel minimálně 8 hodin. Při zcela ucpaném potrubí je nutné nejprve mechanické zprůchodnění. Abychom se vyhnuli právě tomuto problému se zcela ucpaném potrubím, je vhodné přípravek BIO-P3 používat jako prevenci. Rozmíchaný roztok používáme max. do 1 hodiny od začátku přípravy.

Příprava aplikační kapaliny:
Obsah sáčku rozpustíme a rozmícháme ve 2 l teplé vody (cca 30 - 40 °C ) a necháme cca 15 - 30 minut aktivovat za občasného míchání. Rozmíchaný roztok používáme max. do 1 hodiny od začátku přípravy.
Dávkování: > 100 g (tzn. 1 balení) / 1 vpust (odpad) / 2 l teplé vody

Přípravek BIO-P3 rozmícháváme v umělohmotné nádobě nekovovým předmětem.

Roztok se doporučuje aplikovat na noc nebo nejlépe na víkend.

Minimálně 24 hodin po aplikaci nepoužíváme žádné chemické, dezinfekční a bělící přípravky, kyseliny, louhy, jejichž použití zásadně snižuje účinnost přípravku.

Přípravek BIO-P3 skladujeme na suchém místě a chraníme před zmrznutím.

Upozornění:
Tyto údaje jsou pouze informativní. Prodejce neručí za škody způsobené nesprávným použitím přípravku.

ilustrační foto

Před použitím si vždy přečtěte údaje na obalu a připojené informace o přípravku. Výrobek je klasifikován jako nebezpečný podle nařízení 1272/2008 CLP.

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.