Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
ROLTECHNIK ROLSHIELD COMPLETE CARE
ROLTECHNIK ROLSHIELD COMPLETE CARE ROLTECHNIK ROLSHIELD COMPLETE CARE ROLTECHNIK ROLSHIELD COMPLETE CARE

ROLTECHNIK ROLSHIELD COMPLETE CARE

Pro bezvadný vzhled skla i po 10 letech ROLTECHNIK přichází se skvělou inovací v údržbě povrchů. Moderní vrstva ROLSHIELD na bázi nanotechnologie zabraňuje usazování nečistot, mastnoty a vodního... Zobrazit celý popis »


Výrobce: ROLTECHNIK
Kód / Model: 5139900

Popis

Pro bezvadný vzhled skla i po 10 letech

ROLTECHNIK přichází se skvělou inovací v údržbě povrchů. Moderní vrstva ROLSHIELD na bázi nanotechnologie zabraňuje usazování nečistot, mastnoty a vodního kamene. Nyní Vám přinášíme možnost tuto ochrannou vrstvu nanést i na sklo, které nebylo ROLSHIELD opatřeno při výrobě.

Hydrofobní vrstva ROLSHIELD odolá UV záření, má chemickou a mechanickou odolnost a vydrží i vůči změnám tepelného rázu. Díky odpuzování mastnoty má také vynikající vlastnosti proti přilnavosti nečistot. Sklo se Vám proto bude skvěle udržovat.

Profesionální nanovrstva s certifikátem kvality byla zkoušena na životnost 10 let. Abychom Vám mohli přinést záruku, že jde o profesionální ošetření skla, nechali jsme ji prověřit certifikační autoritou, společností TÜV v Německu. Přinášíme Vám jistotu, že od nás získáváte špičku v rámci snadné údržby sprchového koutu.

Obsah balení:
• ROLSHIELD PRE CLEANER - 200 ml
• ROLSHIELD PROTECTOR - 100 ml
• houbička s rukojetí
• 1 x modrá utěrka z mikrovlákna
• 1 x žlutá utěrka z mikrovlákna
• 2x bílá utěrka z viskózy
• 1 pár jednorázových rukavic

ILUSTRAČNÍ FOTO

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.