Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
RAVAK 10CVS2-100 R vanová zástěna dvoudílná, bright alu+Transparent 7QRA0C03Z1
RAVAK 10CVS2-100 R vanová zástěna dvoudílná, bright alu+Transparent 7QRA0C03Z1 RAVAK 10CVS2-100 R vanová zástěna dvoudílná, bright alu+Transparent 7QRA0C03Z1 RAVAK 10CVS2-100 R vanová zástěna dvoudílná, bright alu+Transparent 7QRA0C03Z1

RAVAK 10CVS2-100 R vanová zástěna dvoudílná, bright alu+Transparent 7QRA0C03Z1

Vanová zástěna dvoudílná určená pro vany z konceptu 10° Technické parametry: • v rozměru (š/v): 990 x 1500 mm • provedení rámu: bright alu (lesklý elox) • bezpečnostního skla: transparent • inst... Zobrazit celý popis »


Výrobce: RAVAK
Kód / Model: 7QRA0C03Z1

Popis

Vanová zástěna dvoudílná určená pro vany z konceptu 10°

Technické parametry:
• v rozměru (š/v): 990 x 1500 mm
• provedení rámu: bright alu (lesklý elox)
• bezpečnostního skla: transparent
• instalace: R pravé provedení

Kvalitní skleněná zástěna se skládá z jednoho pevného a jednoho pohyblivého dílu, který lze vyklopit ven z vany a v případě potřeby jej přitisknout až těsně k vedle stojícímu umyvadlu. Zástěna tak maximálně zpříjemňuje vstup do vany a usnadňuje čištění. Už z výroby je sklo zástěny opatřeno ochrannou technologií RAVAK AntiCalc®, která odpuzuje vodu a zabraňuje tak usazování vodního kamene

KONCEPT 10°
Řešení, které vám jde vstříc
Koncept designera Kryštofa Nosála je založen na jednoduché myšlence pootočení či naklonění jednotlivých výrobků o 10°. Vana, umyvadla i vodovodní baterie tak budí vstřícný dojem a svým netypickým uložením získaly i praktický užitek.
Asymetrická akrylátová vana 10° je charakteristická svým čistým tvaroslovím a nabízí široký sprchovací prostor utěsněný přesně padnoucí vanovou zástěnou a velkou odkládací plochu využitelnou i jako sedátko.
Součástí konceptu jsou rovněž umyvadla z litého mramoru v klasickém tvaru anebo natočená o 10° do prostoru. Jdou tak uživateli vstříc, otáčejí se k němu, stejně jako vodovodní baterie nakloněné o 10° směrem k ruce a související koupelnový nábytek, který dotahuje nabídku koupelnového konceptu do praktické i designové dokonalosti.

ilustrační foto

Dokumenty

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.