Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
LAUFEN CURVEPRIME Vanová pětiotvorová baterie, pevný výtok 150 mm, s krycí deskou
LAUFEN CURVEPRIME Vanová pětiotvorová baterie, pevný výtok 150 mm, s krycí deskou LAUFEN CURVEPRIME Vanová pětiotvorová baterie, pevný výtok 150 mm, s krycí deskou

LAUFEN CURVEPRIME Vanová pětiotvorová baterie, pevný výtok 150 mm, s krycí deskou

LAUFEN CURVEPRIME Vanová pětiotvorová baterie, pevný výtok 150 mm, s krycí deskou Vanová pětiotvorová baterie - s pevným výtokem 150 mm - s krycí deskou CURVEPRIME Voda pro všechny smysly - h... Zobrazit celý popis »


Výrobce: LAUFEN
Kód / Model: H3227050043841

Popis

LAUFEN CURVEPRIME Vanová pětiotvorová baterie, pevný výtok 150 mm, s krycí deskou

Vanová pětiotvorová baterie
- s pevným výtokem 150 mm
- s krycí deskou

CURVEPRIME
Voda pro všechny smysly - heslo, kterým se série vodovodních baterií Curveprime řídí. Dokazuje to z hlediska estetiky i funkčnosti, lehké splývavé linie jsou výsledkem dlouholetých zkušeností. Design všech vodovodních baterií je tak nejen elegantní, ale i nadčasový.
Charakteristickým rysem Prime je elegantně zakřivený, klenutý výtok, který umožňuje cestu vodě tou nejsmyslnější cestou. Křivky série Prime se hodí do každé koupelny, aniž by narušovaly celkový dojem koupelny. Jsou jakýmsi funkčním a přitom jemným a velmi harmonickým doplňkem.
Velkým plusem vodovodních baterií Laufen jsou moderní technologie, které šetří životní prostředí. Přesné nastavení požadované teploty, či omezení teploty neznamená jen maximální pohodlí a bezpečí, ale také velké úspory energie především ve sprchovém koutě a vaně. Curve Prime jsou vybaveny důmyslným termostatem.

Ilustrační foto !

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.