Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
RAVAK CLASSIC CL 062.00 Podomítková baterie bez přepínače, chrom X070087
RAVAK CLASSIC CL 062.00 Podomítková baterie bez přepínače, chrom X070087 RAVAK CLASSIC CL 062.00 Podomítková baterie bez přepínače, chrom X070087 RAVAK CLASSIC CL 062.00 Podomítková baterie bez přepínače, chrom X070087

RAVAK CLASSIC CL 062.00 Podomítková baterie bez přepínače, chrom X070087

Nekomplikovaný design podomítkových baterií Classic nechává vynikat ostatní vybavení koupelny a spolehlivě slouží. Elegantně štíhlé tvary těla armatury korespondují se stejnojmenným konceptem, kt... Zobrazit celý popis »


Výrobce: RAVAK
Kód / Model: X070087

Popis

Nekomplikovaný design podomítkových baterií Classic nechává vynikat ostatní vybavení koupelny a spolehlivě slouží. Elegantně štíhlé tvary těla armatury korespondují se stejnojmenným konceptem, který zahrnuje vanu, umyvadlo i nábytek.

Technické parametry:
- kartuš (průměr, materiál): 35 mm, keramická
- provedení: bez přepínače, celotělová - není určena pro R-box
- záruka na baterii: 5 let
- vhodná: do sprchových koutů s jednou sprchou nebo k vaně (např. vaně Classic) s napouštěním přepadem, bez možnosti sprchování
- doplňky: sprchový set a další příslušenství, koupelnové doplňky

Tato podomítková baterie je celotělová a instaluje se přímo do zdi, není určena pro R-box. Pro ucelené řešení a designový soulad koupelny doporučujeme baterie Classic kombinovat s ostatními výrobky konceptu Classic a dalším příslušenstvím RAVAK. Na vnější čištění doporučujeme používat čistící přípravek RAVAK Cleaner Chrome.

ilustrační foto

Dokumenty

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.