Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Hansgrohe Ecostat Universal Termostatická vanová baterie, se 2 výstupy, chrom 13123000
Hansgrohe Ecostat Universal Termostatická vanová baterie, se 2 výstupy, chrom 13123000 Hansgrohe Ecostat Universal Termostatická vanová baterie, se 2 výstupy, chrom 13123000

Hansgrohe Ecostat Universal Termostatická vanová baterie, se 2 výstupy, chrom 13123000

Snadno a spolehlivě budete ovládat množství i teplotu vodyVanový termostat Hansgrohe Ecostat Universal představuje moderní způsob ovládání, který snadno a rychle připevníte ke stávajícím rozvodům... Zobrazit celý popis »


Výrobce: HANSGROHE
Kód / Model: 13123000

Popis

Snadno a spolehlivě budete ovládat množství i teplotu vody

Vanový termostat Hansgrohe Ecostat Universal představuje moderní způsob ovládání, který snadno a rychle připevníte ke stávajícím rozvodům (instalace na stěnu). Termostat Ecostat je opatřený kvalitním chromováním ve vysokém lesku a stane se výrazným vizuálním prvkem koupelny. Uvnitř se o jeho práci stará patentovaná kartuše Hansgrohe s dlouhou životností. Dva ergonomické otočné knoflíky zaručují konstantní objem a teplotu vody. Uživatel je tak chráněn před nepříjemným kolísáním při sprchování nebo napouštění vany - bez ohledu na tlak vody ve vodovodních rozvodech.

Automatická bezpečnostní pojistka na 40 °C chrání celou rodinu před příliš horkou vodou. Omezovač teploty lze pochopitelně nastavit podle přání uživatele. Termostat je označen jasně čitelnými symboly, které se neotírají, a zaručuje snadné použití. Pohlcovač hluku zajišťuje tichý chod. Zpětný ventil a sítko na zachycování nečistot přispívají k dodržování hygienických standardů. Termostaty EcoStat jsou optimální volbou, pokud je při renovaci koupelny nutné vyměnit pouze termostat.
Na vstupu se k vodě přimísí velkorysé množství vzduchu (funkce AirPower). Vodní proud je díky tomu plnější a měkčí a méně se rozstřikuje. Vápenné usazeniny snadno odstraníte přejetím prstem přes pružnou silikonovou vložku (funkce QuickClean).

Pro ještě snadnější ovládání vody ve sprše a u vany si zvolte designový termostat značky Hansgrohe.

Termostatická vanová baterie

  • délka výtoku 194 mm
  • pro 2 výstupy
  • uzavírací a přepínací ventil, termostatická kartuše pro regulaci teploty
  • bezpečnostní pojistka při 40°C
  • nastavitelné omezení teploty
  • průtok přívodem k ruční sprše (při 0,3 MPa): 16 l/min
  • průtok vanovým výtokem (při 0,3 MPa): 20 l/min
  • zpětný ventil
  • s protihlukovou izolací
  • obsahuje filtr nečistot
  • rozteč středů: 150 mm (±12 mm)

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.