Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
GROHE Skate Cosmopolitan ovládací tlačítko, matný chrom 38732P00
GROHE Skate Cosmopolitan ovládací tlačítko, matný chrom 38732P00 GROHE Skate Cosmopolitan ovládací tlačítko, matný chrom 38732P00 GROHE Skate Cosmopolitan ovládací tlačítko, matný chrom 38732P00

GROHE Skate Cosmopolitan ovládací tlačítko, matný chrom 38732P00

GROHE Skate Cosmopolitan ovládací tlačítko, matný chrom 38732P00 - pro 2-činné splachování, a nebo funkci start/stop - pro pneumatický odtokový ventil AV1 - horizontální a vertikální montáž - 15... Zobrazit celý popis »


Výrobce: GROHE
Kód / Model: G38732P00

Popis

GROHE Skate Cosmopolitan ovládací tlačítko, matný chrom 38732P00

- pro 2-činné splachování, a nebo funkci start/stop
- pro pneumatický odtokový ventil AV1
- horizontální a vertikální montáž
- 156 x 197 mm
- vyrobená z ABS
- GROHE StarLight® - technologie pro lesklý chromový povrch
- GROHE EcoJoy® technologie pro nízkou spotřebu vody a perfektní průtok

Skate Cosmopolitan
Perfektní zakončení vzhledu koupelny.

Skate Cosmopolitan destičky doplní naší kolekci armatur a zkrášlí váš další koupelnový projekt. Ovládací destičky se shodují s našimi Rapid SL instalačními rámy, podomítkovými Unisety a se všemi systémy, funkce GROHE EasyConnect - jediná pneumatická hadice pro rychlou instalaci - může dokonce být v případě potřeby dovybavena.

S umístěním svisle nebo vodorovně tak, aby vyhovovaly svému okolí, většina z nich také může být vybavena GROHE FRESH - naším řešením pro čisté a svěží WC po stisknutí tlačítka. Naše destičky jsou vybaveny dvojitým splachováním v rozsahu 6 litrů a 3 litrů - umožňuje uživateli vybrat si, kolik vody použije. Pro další úspory vody, mohou být všechny nádržky GROHE upraveny tak, aby snížili objem splachování na 4,5 litru.

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.