Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
ALCAPLAST Flat Ovládací tlačítko STING alunox-mat/lesk
ALCAPLAST Flat Ovládací tlačítko STING alunox-mat/lesk ALCAPLAST Flat Ovládací tlačítko STING alunox-mat/lesk

ALCAPLAST Flat Ovládací tlačítko STING alunox-mat/lesk

ALCAPLAST Flat Ovládací tlačítko STING alunox-mat/lesk Elegantní a krásná, tak můžeme charakterizovat nová tlačítka FLAT. Byla navržena pro nejnáročnější zákazníky. Splňují požadavky moderní int... Zobrazit celý popis »


Výrobce: ALCAPLAST
Kód / Model: STING

Popis

ALCAPLAST Flat Ovládací tlačítko STING alunox-mat/lesk

Elegantní a krásná, tak můžeme charakterizovat nová tlačítka FLAT. Byla navržena pro nejnáročnější zákazníky. Splňují požadavky moderní interiérové architektury – originální design tvoří čistou linii s ostatními prvky koupelny.

Nové je také technické řešení. Mechanismus je plně integrován do stěny, takže tlačítka téměř nevystupují nad obklad. Jsou vyrobena z kartáčovaného kovu, na kterém nejsou patrné otisky prstů.

Tlačítka FLAT jsou plně kompatibilní se všemi předstěnovými instalačními systémy ALCA.

Součástí každého výrobku jsou jeho odborné informace.

Záruky

Společnost Alca plast s.r.o. poskytuje zákonné i prodloužené záruční lhůty. Odbornou a profesionální montáží můžete výrazně ovlivnit funkčnost, užitnou hodnotu výrobku a tím samozřejmě spokojenost uživatele s daným produktem. Na výrobky Alca plast, nainstalované certifikovaným instalatérem, poskytuje firma rozšířenou záruční lhůtu.

ilustračné foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.