Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
ALVEUS Jessica 55 kuchyňská baterie, béžová 2089055
ALVEUS Jessica 55 kuchyňská baterie, béžová 2089055

ALVEUS Jessica 55 kuchyňská baterie, béžová 2089055

ALVEUS Jessica 55 kuchyňská baterie Provedení: Granital béžový Délka: 198 mm Výška: 290 mm Otočné ramínko: ANO Kartuše: keramická Příslušenství zdarma: baterie, montážní balíček, připojova... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: 2089055

Popis

ALVEUS Jessica 55 kuchyňská baterie
Provedení: Granital béžový
Délka: 198 mm
Výška: 290 mm
Otočné ramínko: ANO
Kartuše: keramická

Příslušenství zdarma: baterie, montážní balíček, připojovací hadičky

Design
Baterie značky Alveus mají moderní design a velmi dobré barevné odstíny a hodí se do každé moderní kuchyně, široká nabídka dřezových baterií Alveus zaručuje spokojenost i tomu nejnáročnějšímu zákazníkovi. Mezi bateriemi můžete najíst klasické typy za výhodné ceny, ale i různé pestré provedení, které obsahují i vysouvací spršku.

Pevnost a odolnost
Baterie Alveus jsou utěsněné keramickou kartuší a dodávají baterii vynikající těsnost tak, aby snížila riziko protékání vody ve spojích. Povrchová úprava baterií Alveus je granitová nebo chromová co dodává správnou odolnost vůči poškrábání, anebo vnějším poškozením.

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.