Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
GROHE Eurosmart Cosmopolitan páková dřezová baterie, DN 15 , chrom 32842000
GROHE Eurosmart Cosmopolitan páková dřezová baterie, DN 15 , chrom 32842000 GROHE Eurosmart Cosmopolitan páková dřezová baterie, DN 15 , chrom 32842000 GROHE Eurosmart Cosmopolitan páková dřezová baterie, DN 15 , chrom 32842000

GROHE Eurosmart Cosmopolitan páková dřezová baterie, DN 15 , chrom 32842000

GROHE Eurosmart Cosmopolitan páková dřezová baterie, DN 15 , chrom 32842000 Barva: chrom - keramická kartuše s technologií GROHE SilkMove® 35 mm - GROHE StarLight® chromový povrch - variabilně ... Zobrazit celý popis »


Výrobce: GROHE
Kód / Model: G32842000

Popis

GROHE Eurosmart Cosmopolitan páková dřezová baterie, DN 15 , chrom 32842000

Barva: chrom

- keramická kartuše s technologií GROHE SilkMove® 35 mm
- GROHE StarLight® chromový povrch
- variabilně nastavitelný
- omezovač průtoku
-otočná výtoková trubice
- perlátor
- flexi připojovací hadičky
- rychlomontážní systém

GROHE StarLight ® zaručuje oslnivý chromový povrch.
Neustálé zlepšování v průběhu posledních sedmi desetiletích zaznamenalo jedinečné a rafinovaný proces, který produkuje neposkvrněný lesklý povrch, který je uznáván jako jeden z nejlepších povrchových úprav ve světě.

Povrchová chromová úprava na všech produktech od GROHE je pouze zlomek mikronů. Nicméně to, co je skutečně důležité, je to, co je pod ním. V GROHE jsou to subvrstvy mědi a niklu v závislosti na povrchu, aby bylo zajištěno, že výrobky jsou zcela neporézní, perfektní povrch pak zajistí vrstva chromu, která je asi 500 krát tenčí než lidský vlas!
Náš hluboký i vrstvený chromový povrch vytváří světelný a zrcadlový lesk.

GROHE StarLight ® povrch je odolný proti zašpinění a poškrábání a - zajistí perfektní vzhled a to i po letech používání.

Pouze GROHE vodovodní baterie poskytují jedinečnou GROHE SilkMove ® technologii.Bohatá, hladká manipulace našich pákových vodovodních baterií vyjadřuje kvalitu a nadřazenost naší značky.
Senzorické zpětné vazby GROHE baterií jsou jen jednou podstatou jak si změnit teplotu vody z horké na studenou, jeden keramický disk snadno klouže po druhém s naprostou přesností. GROHE SilkMove ® je interaktivní pocit, který zažijete den co den pro celou dobu životnosti vaší baterie.Kartuše je nervové centrum každé baterie kde jsou umístěny keramické disky.

Páka baterie je připojen k diskům hřídele - GROHE používá mosaz pro pevnost a trvanlivost. Vzhledem k tomu,že se disky pohybují přes sebe, vodu buď zablokují nebo ji nechají projít. Proto má kvalita a zpracování těchto částí vliv na výkon vaší baterie.
GROHE je jedním z předních světových výrobců armatur a jedna z mála firem, která vyrábí své vlastní kartuše. Naše kartuše jsou vyráběny v high-tech procesu a disky jsou vyrobené z osvědčené keramické slitiny.Leštěné zrcadlové povrchy disků jsou pak potaženy speciálním teflonovým mazivem pro perfektní tření. A protože jsou naše baterie takto navrženy vydrží roky používání, využíváme mikro komory tohoto maziva v zásobníku - pro celoživotní bezúdržbový provoz.
V důsledku této nejmodernější technologie, mají naše baterie extra široký úhel ovládání, umožňují přesně řídit průtok vody a teplotu. Stejně jako všechny naše technologie, GROHE SilkMove ® je dalším skvělým příkladem designu a technologie pracující v harmonii, aby vám přinesla lepší zážitek z vody.

Eurosmart Cosmopolitan
Nová kolekce kuchyňských baterií Eurosmart Cosmopolitan kombinuje čisté a geometrické linie moderní architektury s trvanlivými technologiemi. Nabízejí impozantní vyváženost moderní estetiky a vynikající ergonomie. Vysoký zatočený výtok je pohodlný, jednoduchý a ideální pro použití s jakýmkoliv dřezem. Osvědčené technologie jako GROHE SilkMove pro přesné a plynulé ovládání a GROHE StarLight pro zářivě lesklý chromový povrch zajistí funkčnost a bezchybný vzhled i po mnoha letech používání. Model kuchyňské baterie Eurosmart Cosmopolitan která je vybavena funkcí GROHE EcoJoy bez námahy šetří vodu a energii. GROHE EcoJoy snižuje maximální průtok na 5,8 litrů za minutu i když budete mít pocit, že je mnohem větší. To vše dostanete s bezkonkurenčním poměrem cena/výkon.

ILUSTRAČNÍ FOTO

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.