Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
PAFFONI BLU stojánková dřezová baterie chrom BLU180
PAFFONI BLU stojánková dřezová baterie chrom BLU180 PAFFONI BLU stojánková dřezová baterie chrom BLU180

PAFFONI BLU stojánková dřezová baterie chrom BLU180

PAFFONI BLU stojánková dřezová baterie chrom BLU180 Stojánková dřezová baterie s otočným ramínkem průměr 20 mm, nerezové flex hadičky. Provedení: chrom Typ: dřezová Druh směšování: mechanické I... Zobrazit celý popis »


Výrobce: PAFFONI
Kód / Model: BLU180

Popis

PAFFONI BLU stojánková dřezová baterie chrom BLU180

Stojánková dřezová baterie s otočným ramínkem průměr 20 mm, nerezové flex hadičky.

Provedení: chrom
Typ: dřezová
Druh směšování: mechanické
Instalace: stojánková
Konstrukce: jednoprvková
Ovládání: pákové

Paffoni BLU:
Tvarovým křivkám uymvadlových baterií moderní řady Paffoni BLU dominuje příjemně souměrná zaoblenost a klenutost, vhodně nakombinovaná s rovnými liniemi. Nejlépe to dokládá provedení pákových ovladačů. Výsledek potěší oko i prsty - vše se snadno ovládá, což v případě kolekce BLU ještě více umocňuje její technologická vyspělost.
Designové série interiérových vodovodních baterií Paffoni reprezentují spojení pokročilých výrobních technologií s dlouholetou tradicí prestižního italského návrhářství v té nejčistčí podobě. Kromě toho, že tyto přední světové výrobky reagují na různící se estetické požadavky širokého spektra zákazníků, je pro ně rovněž charakteristická velmi vysoká kvalita řemeslného zpracování a špičková jakost použitých materiálů.

PAFFONI
Tato firma působí na trhu již od roku 1953. Od té doby až do dneška zajišťuje svým zákazníkům po celém světě ceny odpovídající kvalitě.
Italská společnost Paffoni se zabývá výrobou kvalitních koupelnových baterií od nejlevnější přes retro baterie s křidélky navozujícími jedinečnou atmosféru až po pohodlné termostatické baterie s možností volby teploty. Je zde jasně rozpoznatelný důraz na kvalitu použitého materiálu i elegantního zpracování každé jednotlivé baterie.Na všechny baterie poskytujeme 5 letou záruku a je možné objednat jakýkoliv náhradní díl. Většinu baterií je možné dodat v různých barevných kombinacích (např. chrom-zlato)..

Sprchové komplety Paffoni dokáží uspokojit přání jak běžných, tak náročných uživatelů. Paffoni své sprchové kouty maximálně přizpůsobuje požadavkům svých zákazníků. Sprchy a sprchové systémy Paffoni jsou jednoduché a zároveň elegantní. Vynikají dokonalou funkčností, ladnými tvary a perfektním materiálem, který vám zaručí mnoholetý komfort při sprchování.

Záruka 5 let.

ILUSTRAČNÍ FOTO

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.