Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
GROHE Concetto páková dřezová baterie, DN 15, Supersteel 31129DC1
GROHE Concetto páková dřezová baterie, DN 15, Supersteel 31129DC1 GROHE Concetto páková dřezová baterie, DN 15, Supersteel 31129DC1 GROHE Concetto páková dřezová baterie, DN 15, Supersteel 31129DC1 GROHE Concetto páková dřezová baterie, DN 15, Supersteel 31129DC1

GROHE Concetto páková dřezová baterie, DN 15, Supersteel 31129DC1

GROHE Concetto páková dřezová baterie, DN 15, Supersteel 31129DC1 - středový výtok - jednootvorová montáž - keramická kartuše s technologií - GROHE SilkMove® 35 mm - GROHE StarLight® chromový p... Zobrazit celý popis »


Výrobce: GROHE
Kód / Model: G31129DC1

Popis

GROHE Concetto páková dřezová baterie, DN 15, Supersteel 31129DC1

- středový výtok
- jednootvorová montáž
- keramická kartuše s technologií
- GROHE SilkMove® 35 mm
- GROHE StarLight® chromový povrch
- variabilně nastavitelný
- omezovač průtoku
- otočný litý výtok
- úhel ovládání 100°
- vytahovací perlátorový výtok
- zpětná pružina
- flexi připojovací hadičky
- rychlomontážní systém
- zajištěno proti zpětnému toku
- minimální tlak 1,0 bar

Vytrvale válcovitá
Baterie Concetto v sobě pojí stylový minimalistický design a špičkovou ergonomii odrážející nejdůležitější hodnoty Kosmopolitního stylu. Prohnutý nebo středně vysoký výtok tvořený několika válci se nad dřezem elegantně vypíná. Jeho puristický půvab ještě zdůrazňuje vysoce lesklá povrchová úprava GROHE StarLight® odpuzující nečistoty a brání vzniku skvrn.

Technologie GROHE SilkMove® umožňuje lehkým dotekem prstu ovládat sílu proudu i teplotu vody. To vše při nepřekonatelném poměru cena/výkon.

Časem prověřené baterie s vysokým plochým výtokem jsou doplněny o středně vysoké varianty, takže se ke každému dřezu a pro všechny požadavky najde ta pravá kuchyňská baterie ve snadno rozpoznatelném stylu Concetto.

Řada Concetto nabízí také varianty do funkčních kuchyní vhodné k instalaci před oknem, s uzavíracím ventilem pro myčku nebo pro nízkotlaká použití.

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.