Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Pneumatický spínač komplet, lesklý chrom 001010257
Pneumatický spínač komplet, lesklý chrom 001010257

Pneumatický spínač komplet, lesklý chrom 001010257

Pneumatický spínač komplet, lesklý chrom 001010257 Pro jednoduché, pohodlné a zároveň bezpečné ovládání drtiče. Tato varianta je nejpoužívanější, jelikož drtič se zapíná a vypíná vždy v součinno... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: 001010257

Popis

Pneumatický spínač komplet, lesklý chrom 001010257

Pro jednoduché, pohodlné a zároveň bezpečné ovládání drtiče. Tato varianta je nejpoužívanější, jelikož drtič se zapíná a vypíná vždy v součinnosti s vodou, a takto může být tlačítko umístěno v bezprostřední blízkosti baterie tzv. po ruce. Pneumatický spínač je určen pro drtiče bez vestavěného vzduchového spínače jako jsou: General, EcoMaster Commercial, Waste King a Waste Maid...
Umístění: Do pracovní desky, nebo přímo do volných ploch dřezu.
Bezpečnost: Pneuspínač splňuje veškeré požadavky na bezpečnost, jelikož jeho tlačítko nedává přímo el. impuls, ale tlakem stlačeného vzduchu sepne až v krabici chráněnou elektrickou část, umístěnou zvlášť. Tlačítko a elektrická část jsou spojeny vzduchovou hadičkou.
Komponenty: Pneuspínač - elektronická vnitřní část, flexo - přívodní kabel s vidlicí na zásuvku, ovládací tlačítko se vzduchovým měchem, cca 2m vzduchová hadička.
Poznámka: Nutný pro ovládání drtiče, pokud není zvolen jiný způsob.

lesklý chrom
pokovený plast

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.