Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Prosperplast SORTIBOX Sada 4 odpadkových košů, 4x35l, antracit IKWB35S4
Prosperplast SORTIBOX Sada 4 odpadkových košů, 4x35l, antracit IKWB35S4 Prosperplast SORTIBOX Sada 4 odpadkových košů, 4x35l, antracit IKWB35S4

Prosperplast SORTIBOX Sada 4 odpadkových košů, 4x35l, antracit IKWB35S4

Je možný svět bez odpadu?Podle myšlenky „circular economy“ by mělo být třídění odpadu pro každého z nás samozřejmostí. Třídění odpadu totiž není složité a nevyžaduje žádné zvláštní úsilí. Získaný... Zobrazit celý popis »


Výrobce: PROSPERPLAST
Kód / Model: IKWB35S4-S433

Popis

Je možný svět bez odpadu?
Podle myšlenky „circular economy“ by mělo být třídění odpadu pro každého z nás samozřejmostí. Třídění odpadu totiž není složité a nevyžaduje žádné zvláštní úsilí. Získaný papír, sklo, plast nebo kov, oddělený od komunálního odpadu, se s použitím moderních technologií a pokročilého vybavení stává hodnotnou surovinou.
Uvědomělý, proekologický a ekonomický přístup má jen samá pozitiva: dochází k omezení počtů skládek odpadů, racionálnějšímu využití přírodních surovin, snížení znečištění vzduchu a vody, a úspoře energie nebo snížení výdajů.

Třídění odpadu se však týká i našich domácností. Tradiční koš ve skříňce pod dřezem pomalu ale jistě střídají praktické systémy na třídění odpadu s rychlou dostupností, pohodlným vyprazdňováním a jednoduchým čištěním. Náš mini-kontejner Sortibox splňuje všechny tyto předpoklady a dává vám možnost pohodlně třídit. Je chytře navržený, esteticky zpracovaný a objemný (20 l). Jeho konstrukce je speciálně navržená tak, aby se vešel i do omezených prostor a umožňuje sestavit jednotlivé segmenty do řad nebo sloupců.
Barevná víka vám pomohou rozpoznat, do kterého boxu patří konkrétní odpady. Při plánování systému na třídění odpadu pamatujte na to, abyste shromažďovali odpady, které mají obdobné vlastnosti.
Sortibox svým zpracováním a barevností kopíruje aktuální trendy. Snoubí v sobě funkčnost a minimalismus.

Sada 4 odpadkových košů SORTIBOX
• modulární konstrukce
• snadná stohovatelnost
• snadné třídění domácího odpadu
objem 4 x 35 litrů

Parametry:
• Délka: 39,2 cm
• Šířka: 29,3 cm
• Výška: 49,5 cm
• Objem: 35 l
• Barva: Antracit
• Materiál: Plast
• Hmotnost: 4496 g

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.