Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
Melitta Solo Ryze, černá
Melitta Solo Ryze, černá Melitta Solo Ryze, černá Melitta Solo Ryze, černá Melitta Solo Ryze, černá Melitta Solo Ryze, černá Melitta Solo Ryze, černá Melitta Solo Ryze, černá

Melitta Solo Ryze, černá

Ryzí požitek z kávy té nejvyšší kvality.Štíhlý a plně automatický kávovar, který se zaměřuje na to podstatné: ryzí požitek z kávy díky čerstvě namletým kávovým zrnům. Dále vám poskytuje minimalis... Zobrazit celý popis »


Výrobce: MELITTA
Kód / Model: 6708702

Popis

Ryzí požitek z kávy té nejvyšší kvality.
Štíhlý a plně automatický kávovar, který se zaměřuje na to podstatné: ryzí požitek z kávy díky čerstvě namletým kávovým zrnům. Dále vám poskytuje minimalistický design, kompaktní rozměry a jednoduchost ovládání. Méně je někdy více – více požitků z kávy a více prostoru.

Automatický kávovar v plně černém provedení se systémem extrakce aroma pro skvělý požitek z kávy. Melitta Solo Ryze černá umožňuje zvolit intenzitu kávy i jemnost mletí ve 3 stupních. Jeho ovládání je velmi snadné díky intuitivnímu panelu s LED displejem.

Jednoduchý a kompaktní
Přístroj je pouze 20cm široký a zabírá jen velmi málo místa a i přesto nabízí dostatek prostoru pro vysoce kvalitní technologii Melitta®.

• Rozměry (výška x šířka x hloubka): 32,5cm x 20cm x 45,5cm
• Kapacita zásobníku použité kávy: 8 káv
• Kapacita nádoby na vodu: 1,2l
• Kapacita nádoby na zrna: 125g

Companion® aplikace
Aplikace obsahuje tipy a triky, jak zaručeně prožít úžasné momenty při pití kávy stejně tak jako nesčetné další služby. K informacím ohledně skvělé kávy Vás ilustrované instrukce krok po kroku provedou všemi programy údržby. Aplikace Vám také podá pomocnou ruku při porozumění funkčnímu stavu Vašeho kávovaru s pomocí diagnostického nástroje.

Jedinečný požitek z kávy
Pro maximální požitek má kávovar Solo® funkci Systém extrakce aroma: čerstvě namletá káva se před vlastním varem zahřeje a tak do vaší kávy uvolňuje maximum chuti. Dále můžete upravit jemnost mletí kávy a její intenzitu, a to ve třech úrovních k dosažení ideální chuti.

Jednoduché použití
Intuitivní ovládací panel s vestavěným LED displejem je omezen jen na to nejnutnější, čímž z použití kávovaru dělá naprostou hračku. Můžete upravit sílu své kávy nebo zvolit čistící proces jednoduchou volbou správného symbolu. Dále je Solo® vybaveno funkcí Tlačítko 0 wattů, jenž umožňuje odpojení od hlavní sítě, zatímco vaše osobní nastavení zůstává zachováno.

Výškově nastavitelná tryska kávy
Pro jeden či dva šálky, hrnečky nebo sklenice na latte macchiato může být výstupní tryska nastavena až na výšku 135mm.

Volba dvou šálků
Udělejte si dva šálky kávy či espressa najednou pouhým stisknutím tlačítka.

Jednoduché čištění a údržba
Vyjímatelná varná jednotka vždy zaručuje perfektní potěšení z kávy. Lze ji jednoduše vyjmout a poté propláchnout pod tekoucí vodou. Vnitřek kávovaru může být taktéž vyčištěn za pomoci navlhčené látky. Solo® vás také automaticky upozorní, kdy je přístroj potřeba vyčistit a odvápnit.

Ilustrační foto

Specifikace

Parametry
Barva Ryze černá

Dokumenty

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.