Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
G21 Blender Excellent Red 600881
G21 Blender Excellent Red 600881 G21 Blender Excellent Red 600881 G21 Blender Excellent Red 600881 G21 Blender Excellent Red 600881 G21 Blender Excellent Red 600881 G21 Blender Excellent Red 600881

G21 Blender Excellent Red 600881

Domácí i komerční kuchyně posílí chytrý a silný mixér G21 Excellent. Nad ostatními blendery jasně vyniká nejen svou extra silou, ale i digitálním ovládáním a schopností naučit se připravovat nejo... Zobrazit celý popis »


Výrobce: G21
Kód / Model: 600881

Popis

Domácí i komerční kuchyně posílí chytrý a silný mixér G21 Excellent. Nad ostatními blendery jasně vyniká nejen svou extra silou, ale i digitálním ovládáním a schopností naučit se připravovat nejoblíbenější mixy. Schopný pomocník díky svým vynikajícím vlastnostem, špičkovému provedení a perfektním parametrům nemá v oboru konkurenci.

Učí se rychle
G21 Excellent má digitální ovládání, které splňuje nejnovější trendy v přípravě pokrmů a požadavky profesionálních kuchařů. 5 základních mixovacích programů už má přednastavených, zvolený spustíte jediným kliknutím. Dalších 6 si můžete sami nastavit, a to dokonce v šesti jednotlivých krocích. Pro každý krok zvolte požadované otáčky a délku trvání. Díky tomu výkonný blender uspoří značnou část času a ocení jej proto i obsluha ve velkých restauracích a místech, zaměřených na přípravu RAW a vegetariánských pokrmů ve velkém objemu.

Mixér G21 Excellent se zeleninou připravenou k mixování na dřevěném stole
Quick aneb rychlost nade vše
Rychlý neboli Quick program je speciální novinkou pro opravdu rychlé použití. Nastavte jen čas a otáčky, ostatní nechte na G21 Excellent.

V kuchyni se umí otáčet
Se svými 32 000 otáček za minutu a výkonem 1 700 W jej ani sebetvrdší celer nezastaví. Hladce rozdrtí kořenovou zeleninu, připraví sametově hebké ořechové máslo, čerstvé smoothie, plné vitamínů i lahodnou polévku a mnoho dalších dobrot.

Poslouchá na slovo, vlastně na dotek
Držadlo nádoby krásně sedne do vaší ruky. Otvor pro vkládání surovin je tak velký, že se nemusíte zdržovat s krájením na menší kousky. Tvar a výška nádoby jsou optimalizovány pro dokonalé promísení vložených surovin. Šťouchadlem bezpečně posunete vložené přísady až na dno s malou, speciálně vytvarovanou vlnkou pro lepší pohyb surovin. Mixér G21 Excellent je navíc vybaven dvěma ergonomicky tvarovanými madly pro snadné přenášení.

Tělo mixéru G21 Excellent s dotykovým ovládáním a displejem
Nádoba se myčky nebojí
Stěny základní nádoby 2,5 l jsou vyrobeny z tritanu, speciálního odlehčeného zdravotně nezávadného (BPA free) a hlavně vysoce odolného materiálu. Tišší chod jsme pojistili odhlučněním motorové jednotky. Nádoba hladce dosedá do stojanu s kovovými převody. Šestice nožů ze super kvalitního materiálu a v ideálním tvaru dokáže jemně nadrtit skutečně vše. Potřebujete dolít trochu vody během mixování? Žádný problém! Díky malému víčku se vám to povede bezpečně i za chodu. Po použití můžete nádobu buď propláchnout nebo vložit do myčky.

TIP: Máte doma mixér G21 Perfect Smoothie Vitality nebo G21 Smart Smoothie Vitality? Pak můžete nádobu mixéru G21 Excellent použít i k němu, jsou plně kompatibilní.

Speciální brus nožů zkracuje délku mixování
Čtyři nože hladké a dva se zoubkováním tvoří dokonalou šestici. Najemno rozdrtí veškeré ovoce i zeleninu. Ano, i nejtvrdší suroviny, jako je například mrkev nebo celer, zvládnou do minuty. Dokonce i své oblíbené kokosové mléko připravíte za chvilku. Pokud chcete častěji připravovat různé pomazánky či ořechová másla, doporučujeme vám pořídit si i menší nádobu o objemu 0,9 l.

Ingredience v nádobě mixéru
Tělo s prodlouženou zárukou
Na nejdůležitější část mixéru - tělo s elektronikou a motorem - máte dokonce čtyřletou záruku. Díky prvotřídním materiálům a promyšlenému zpracování trupu blenderu jsme si kvalitou jisti. Prodlouženou záruku získáte registrací na webu http://g21-warranty.com/registration. Využijte tuto možnost a po koupi se zaregistrujte. Prodloužená záruka 2 2 roky se vyplatí!

Prodloužená záruka 4 roky na tělo mixéru

Specifikace
- Značka: G21
- Model: Excellent

Mixér
- Výkon: 1700 W
- Otáčky: 32 000 / min
- Hlučnost: 52 dB
- Objem nádoby: 2,5 l
- Materiál nádoby: Tritan Copolyester

Ostatní
- Barva: červená
- Hmotnost: 5,4 kg
- Rozměry (Š x V x H): 230 x 565 x 230 mm
- Hmotnost balení (Š x V x H): 7,7 kg
- Rozměry balení (Š x V x H): 300 x 450 x 370 mm

Obsah balení
- Blender G21 Excellent
- Nádobka 2,5 l
- Víko
- Malé víčko
- Plastová stěrka
- Klíč na utažení nože

ILUSTRAČNÍ FOTO

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.