Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
FISKARS KitchenSmart nůžky kuchařské 839975
FISKARS KitchenSmart nůžky kuchařské 839975

FISKARS KitchenSmart nůžky kuchařské 839975

FISKARS KitchenSmart nůžky kuchařské 839975 Jsou silné nůžky na porcování drůbeže i zvěřiny. Tenké zahnuté čepele usnadňují práci. Pohodlná držadla pro praváky i leváky. Spodní s okem, které zame... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: 1002914

Popis

FISKARS KitchenSmart nůžky kuchařské 839975
Jsou silné nůžky na porcování drůbeže i zvěřiny. Tenké zahnuté čepele usnadňují práci. Pohodlná držadla pro praváky i leváky. Spodní s okem, které zamezí sklouznutí ruky. Zámek je konstruován pro bezpečné přenášení.
Délka: 23 cm
Hmotnost: 152 g

Řada KitchenSmart se skládá z široké nabídky vysoce kvalitních moderních nůžek, které jsou ideální pro mnoho činností v domácnosti. Velmi snadno se používají. Držadla jsou pečlivě ergonomicky vytvarována tak, aby prsty působily na velkou plochu. Tlak na ně je pak rovnoměrně rozložen. Práce s nůžkami je velice pohodlná. Držadla jsou vyrobena z nárazuvzdorného polypropylenu, který je vylit ve formě přímo na čepele. To zajišťuje velmi pevné a hygienické spojení.

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.