Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
BANQUET Pánev litinová na dřevěném prkénku 22cm Grada 40LP002
BANQUET Pánev litinová na dřevěném prkénku 22cm Grada 40LP002 BANQUET Pánev litinová na dřevěném prkénku 22cm Grada 40LP002

BANQUET Pánev litinová na dřevěném prkénku 22cm Grada 40LP002

BANQUET Pánev litinová na dřevěném prkénku 22cm Grada 40LP002 Kulatá litinová pánev na dřevěném prkénku, 22cm, vhodné k zapékání pokrmů, litinová rukojeť na manipulaci s pánví, dřevěné prkénko s... Zobrazit celý popis »


Výrobce: BANQUET
Kód / Model: 40LP002

Popis

BANQUET Pánev litinová na dřevěném prkénku 22cm Grada 40LP002

Kulatá litinová pánev na dřevěném prkénku, 22cm, vhodné k zapékání pokrmů, litinová rukojeť na manipulaci s pánví, dřevěné prkénko slouží jako podložka pro přímé servírování pokrmu z trouby

Pánev lze použít pro přímé servírování, dřevěné prkénko slouží jako podložka pod horkou pánev.

Litina si pak skvěle rozumí s jakýmkoliv typem sporáku, a to včetně moderní indukce – na té je litinová pánev obzvláště efektivní. Celokovové provedení pak umožňuje pánev LAVA Metal Fajita bez obav používat i na grilu či v klasické troubě. Díky pomalému chladnutí masivní litiny pak můžete jídla dovařovat na ztlumeném či vypnutém sporáku, což ušetří významné množství energie.

Technické parametre produktu:
Průměr (cm):22
Materiál:Litina, dřevo
Materiál držadel:Litina

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.