Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
SAPHO Vestavný stmívač/spínač do LED profilů KL8155
SAPHO Vestavný stmívač/spínač do LED profilů KL8155 SAPHO Vestavný stmívač/spínač do LED profilů KL8155 SAPHO Vestavný stmívač/spínač do LED profilů KL8155

SAPHO Vestavný stmívač/spínač do LED profilů KL8155

SAPHO Vestavný stmívač/spínač do LED profilů KL8155 Miniaturní stmívač/spínač je svou konstrukcí určený k vestavění do ALU profilů s LED pásky. Funkce soft start/stop šetří oči. Ovládání: Krátk... Zobrazit celý popis »


Výrobce: SAPHO
Kód / Model: KL8155

Popis

SAPHO Vestavný stmívač/spínač do LED profilů KL8155

Miniaturní stmívač/spínač je svou konstrukcí určený k vestavění do ALU profilů s LED pásky. Funkce soft start/stop šetří oči.

Ovládání:
Krátkým stiskem tlačítka se LED zapnou nebo vypnou. Náběh i doběh je plynulý. Při zapnutí LED naběhnou během cca 1s od 0% do poslední nastavené intenzity, při vypnutí plynule pohasnou během cca 1s z nastavené intenzity do nuly.
Přidržením tlačítka po dobu delší než cca 3s se začne plynule měnit intenzita, uvolněním tlačítka se zastaví na aktuální úrovni. Při opětovné aktivaci stmívání se směr stmívaní otočí, takže pokud přejedete požadovanou intenzitu, rychle se můžete vrátit o pár kroků zpět. V úrovních min/max vždy cca 1s setrvá pro usnadnění nastavení maximálního výkonu nebo minimální spotřeby.

Napájecí napětí: 12-28DC
Maximální proud: 10A
Rozsah regulace: 0-100%
Rozměry: 10x28,5 mm

ilustrační foto

Dokumenty

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.