Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website
DOMO Mini kávovar - překapávač a čajovar DO475K
DOMO Mini kávovar - překapávač a čajovar DO475K DOMO Mini kávovar - překapávač a čajovar DO475K DOMO Mini kávovar - překapávač a čajovar DO475K

DOMO Mini kávovar - překapávač a čajovar DO475K

DOMO Mini kávovar - překapávač a čajovar DO475K Kompaktní kávovar s konvičkou na 5 šálků vždy čerstvého nápoje. Včetně vyjímatelného permanentního filtru vhodné i pro přípravu sypaného čaje! Ten... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: DO475K

Popis

DOMO Mini kávovar - překapávač a čajovar DO475K

Kompaktní kávovar s konvičkou na 5 šálků vždy čerstvého nápoje. Včetně vyjímatelného permanentního filtru vhodné i pro přípravu sypaného čaje!
Tento kompaktní kávovar nebude zabírat tak moc potřebné místo na vaší kuchyňské lince a přesto poskytne vždy čerstvou kávu. Je vybaven tepelnou pojistkou a jeho používání je velmi bezpečné. Díky plotýnce udržující kávu stále teplou a objemu pouze 0,6 litru Vám vždy zaručí lahodnou chuť kávy. Objem odpovídá cca 5 šálkům a vy si tak můžete udělat vždy čerstvou kávu, v okamžiku kdy je zrovna potřeba. Nestane se tak, že káva zchladne a ztratí aroma. Ideální pro jednotlivce či pár, který si rád vychutná chuť čerstvé kávy. Přístroj je díky obsaženému permanentnímu filtru vhodný i pro přípravu sypaného čaje.
Objem konvičky: 0,6 l - 5 šálků
Vyjímatlený držák pro umístění papírového, nebo permanentního filtru.
Včetně permanentního filtru.
Anti drip systém: ventil proti odkapu.
Průhledný zásobník na vodu s ukazatelem množství vody.
Plotýnka udržující kávu teplou.
Automatické vypnutí nahřívání po 40 minutách.
Rozměry balení (š x h x v): 22 x 17 x 26 cm
Hmotnost: 1,2 kg
Příkon: 600 W

Ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



© 2007 - 2024 StavbaEU.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.